Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 57

W±tek: 730d Warszawa / Wroc³aw - Lift - Pro¶ba o ocenê

ULA Vip Awatar tequila1909
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Sk±d
    Jura KC

Jak chcesz kupiæ auto praktycznie tylko na wyjazd a potem ma staæ, to wg mnie lepiej kupiæ co¶ pokroju wspomnianych przez Ciebie E38/E39, szybciej sprzedasz i mniej stracisz na tañszym samochodzie.Tak czy siak w dzisiejszych czasach diesla szybciej sprzedasz, czy to E38 czy E65.

Cytat Zamieszczone przez Arman Zobacz posta
    Np. E38/E39 - Ale takim nie chce jechaæ i nie pojadê w trasê!
    Ale dlaczego ?? Przecie¿ te "stare" konstrukcje s± du¿o mniej awaryjne, nie naszpikowane tak elektronik±. Mowa oczywi¶cie w obydwu przypadkach o egzemplarzach w dobrym stanie. Sam wspomnia³e¶, ¿e E38 dobrze wspominasz, wiêc czemu nie ?
    Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 13-12-2013 o 15:28
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Arman
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków

Masz racjê, zgadzam siê z Tob±.

Tylko mimo wszystko chce co¶ "¶wie¿szego", je¶li nawet jest mniej awaryjny E32, to wola³bym robiæ trasê F01 i my¶lê ¿e zdecydowana wiêkszo¶æ by tak wybra³a :)

ULA Vip Awatar tequila1909
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Sk±d
    Jura KC
    Sam napisa³e¶, ¿e nie chcesz "zamra¿aæ" gotówki, a kupuj±c choæby któr±¶ z w/w E65 stracisz, kwestia tylko ile. Wiesz dobrze, ¿e takie auta nie sprzedaj± siê od rêki, dlatego proponujê model ni¿ej ¿eby "zaoszczêdziæ"
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Ja od 4 lat co kupi³em samochód, je¼dzi³em nim w³a¶nie rok, czy wiêcej i jeszcze mi siê nie zdarzy³o abym na nim straci³, p³aci³em np. 50k sprzeda³em za 49k, gorzej jak kupie np. za 50k i bêdê musia³ naprawiaæ skrzynie, silnik lub co¶ innego powa¿nego to wówczas z pewno¶ci± tych pieniêdzy nie zwrócê. Rzeczy eksploatacyjnych czy drobnych napraw nie liczê - je¿d¿ê to p³acê to normalne, ale z regu³y stara³em siê kupowaæ takie auta aby na nich nie traciæ.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar zdzichu290186
    Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    by³o E32 735 R6
    Sk±d
    GDYNIA/ ORNETA
    To mo¿e wyj¶ciem dla Ciebie bêdzie zamiast pakowaæ w auto tak± kasê, wypo¿yczenie na t± trasê " wygodnej limuzyny " ;)

Kupiæ zawsze zd±¿ysz, a kupno w takim po¶piechu, mo¿e nie przynie¶æ dobrych efektów ;)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    brak
    Sk±d
    podkarpacie

ten z wroclawia ma dziwne zestawienie tapicerki. Podobno jest to indywidual, ale gdyby to byl indywidual to mialby progi indywidual, a te zdecydowanie wygladaja mi na zwykle, trzy literki BMW zmiast podswietlanego Indywidual.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar MC1
    Do³±czy³
    Aug 2013
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Sk±d
    Otwock
    Cytat Zamieszczone przez bmw Zobacz posta
    ten z wroclawia ma dziwne zestawienie tapicerki. Podobno jest to indywidual, ale gdyby to byl indywidual to mialby progi indywidual, a te zdecydowanie wygladaja mi na zwykle, trzy literki BMW zmiast podswietlanego Indywidual.
    BMW nie ka¿dy indywidual ma takie progi, raczej nale¿y to do ¿adko¶ci zapewne by³a to nie tania opcja...

ARMAN wydaje mi siê ¿e je¿eli potrzebujesz samochód na t± trasê to nie musisz szukaæ specjalnego wypasu. Wyznacznikiem powinno byæ ACC jak dla Ciebie to podstawa i ¶wietne urz±dzenie wiem bo mam :-) Tak jak mówisz 3.0 diesla nie ma siê co baæ, ja sam zrobi³em takim dieslem ok 160 tysi i nie pomy¶la³em ¿e turbina mo¿e pa¶æ czy wtryski po prostu dzia³a³y bez zarzutu. Nie wiem sk±d Adasio bierze te dane o awariach a tym bardziej ceny 5000 za turbinê haha czemu nie dziesiêæ (za tysiala robi siê regeneracjê w renomowanej firmie z dwu letni± gwarancj±) wiêc o co comon. Tak¿e to bardzo dobry wybór tym bardziej w trasy bo 200 to spokojna prêdko¶æ przelotowa (oczywi¶cie w Niemczech) :-)
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie ¦lesin 2014.

Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Wiem, dlatego my¶lê ¿e ³atwiej powinno mi siê wybraæ auto, zale¿y mi aby silnik pracowa³ równo, nie by³ krêcony, aby skrzynia pracowa³o wzorowo, wycieki itp... ogólnie nie szukam nowego auta ale auto ma byc godne swoich pieniedzy abym pozniej mogl je godnie odpsrzedac.

Co do wypasu... w swojej 745i mia³em du¿o bajerów i dzisiaj wiem ¿e absolutnie tego wszystkiego mi nie potrzeba.

Mile widziany KONIECZNIE jasny ¶rodek, Logic 7, automat. klapy baga¿nika, bixenon skrêtny, fotele komfort (wystarczy mi samo podgrzewanie) z przodu wraz z pamiêciami, klimatronic 2x strefy, Dynamic Drive koniecznie, soft close, roleta na tylna szybê, szyberdach kierownica trójramienna...

wiadomo ¿e nie narzeka³bym na zawieszenie z NIVO, ACC o którym mówisz czy Night Vision lub grzan± kierownicê... ale zgadzam siê z natur± ¿e nie mo¿na mieæ wszystkiego :)

...i czasem nie mówcie ze moje wymagane zawieszenie jest nieosi±galne i bardzo rzadkie :)
    Ostatnio edytowane przez Arman ; 13-12-2013 o 18:52

Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Panowie chyba znalaz³em auto które jest IDEALNE! Czarne z mega jasnym ¶rodkiem i bardzo dobrym wyposa¿eniem... Polski Salon, auto niby jakiego¶ zarz±du.

http://otomoto.pl/bmw-750-li-max-wyp...C31398084.html

Co powiecie?

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar euro_tuned
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Sk±d
    Kraków
    Wyposa¿enie takie jak na byæ.. alcantara na podsufitce, ekran tylnej kanapy, pe³na elektryka wszystkich foteli. Motor te¿ najlepszy z mo¿liwych jak dla mnie. Auto na pewno bardzo godne uwagi.

Podobne w±tki

1. [pozostale] Pro¶ba o ocenê samochodu
    Przez zbijar w dziale Seria e65 / e66 / e67
    Odpowiedzi: 525
    Ostatni post / autor: 09-03-2014, 09:48
  2. [E65/66] Pro¶ba o ocenê
    Przez yaz w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 22-10-2013, 19:15
  3. [E38] Pro¶ba o ocenê
    Przez kamil_aparat w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 21
    Ostatni post / autor: 16-04-2013, 09:27
  4. Pro¶ba o ocenê
    Przez S1Janek w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 22-03-2013, 22:45
  5. [E38] Pro¶ba o ocenê bmw
    Przez Noxwill w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 21-06-2012, 22:40

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •