Pokaż wyniki od 1 do 10 z 141

Wątek: Agresywny pan w BMWe

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA, C215 CL500 ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez yaz Zobacz posta
    Jeżeli ma trochę oliwy w głowie to następnym razem będzie szybciej myślał niż wysiadał z auta do bitki.
    Jeżeli by ją miał, to do tej sytuacji by nie doszło, widać od razu że nie należy do spokojnych i opanowanych ludzi skoro tarasuje ruch i bije faceta za taką głupotę, na dodatek przy małych dzieciach. Wystarczy że by wysiadł i rzucił parę qrw i też by faceta w jakiś sposób wyprostował.

Jednak w mojej ocenie, większym bólem jest świadomość tego Pana (mam nadzieję), że śmieje się teraz z niego większość internautów.
    Temat ucichnie szybciej niż się pojawił, a mało kto go rozpozna na ulicy jeżeli w ogóle.

Samo chodzenie i kajanie się przed stróżami prawa też pewnie nie było przyjemne i to też swego rodzaju kara.
    I tu się zgodzę, ale zrobił to świadomie wiedząc, że grozi mu dużo więcej.
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    BMW
    e243164gt
    Blog
    14
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez yaz
    Jeżeli ma trochę oliwy w głowie to następnym razem będzie szybciej myślał niż wysiadał z auta do bitki.
    Jeżeli by ją miał, to do tej sytuacji by nie doszło...
    Może wolno się uczy. Trzeba zrozumieć człowieka. :D
    Zapewne, jeżeli wcześniej miał podobne przygody, nikt ich nie nagrał i było hulaj dusza. Teraz został Last Action Hero i to może (i oby) podziałać jak kubeł zimnej wody.
    Temat ucichnie szybciej niż się pojawił, a mało kto go rozpozna na ulicy jeżeli w ogóle.
    Mało kto go rozpozna, ale najważniejsze jest to, że on sam się będzie rozpoznawał w lusterku. Będzie żył ze świadomością, że finalnie to on dzięki własnej ignorancji i przeświadczeniu o swojej wyższości nad innymi został ośmieszony przed sporą częścią społeczeństwa.
    ...zrobił to świadomie wiedząc, że grozi mu dużo więcej.
    A wg mnie przestraszył się efektu skali i to skłoniło tego Pana do posypania głowy popiołem.
    Co w przypadku tak temperamentych osób jest tym bardziej trudne.
    Może myślał swoją miarką i już widział jak pod jego domem zbierają się ludzie z pochodniami, ostrząc pal i chcąc wymierzyć sprawiedliwość. :D

A co do filmu z kierowcą Audi.
    Nie słychać dialogu, ale myślę, że kierowca tira, w momencie kiedy elegant z Audi do niego podszedł. zaczął intonować "kto nie skacze ten z policji". Dżentelmenowi z tedeika nie pozostawało nic innego jak wczuć się w rytm.
    Podskoczył raz i zorientował się, że torebka nie leży względem biodra tak jak opisane było w żurnalu. A wiadomo, że wtedy nie wypada pokazywać się publicznie.

Zavoli dobrze napisał. Jeżeli się nie opamiętamy to niedługo w autach będzie wożony cały arsenał, bo a nuż oponent będzie miał coś mocniejszego na pokładzie i trzeba być przygotowanym.
    Czasem wystarczy zmienić podejście z "co za wuj, jak on jeździ" na "może gość ma słabszy dzień i niechcący zajechał mi drogę" i prawdopodobnie takich sytuacji będzie mniej.
    Ostatnio edytowane przez yaz ; 16-12-2013 o 21:56

Zaawansowany Użytkownik Awatar Hermesso
    BMW
    ♥BMW♥
    Zavoli dobrze napisał. Jeżeli się nie opamiętamy to niedługo w autach będzie wożony cały arsenał, bo a nuż oponent będzie miał coś mocniejszego na pokładzie i trzeba być przygotowanym.
    Czasem wystarczy zmienić podejście z "co za wuj, jak on jeździ" na "może gość ma słabszy dzień i niechcący zajechał mi drogę" i prawdopodobnie takich sytuacji będzie mniej.

.......!!!
    Ostatnio edytowane przez Anatol ; 17-12-2013 o 18:09