Oj tak.. Pistolet na CO2 robi robote.. Samym wygladem (naprawde niektore wygladaja niemal identycznie jak prawdziwy gnat) czesto wielkich kozaczkow zamieniaja w male dzieci.. :-) Kiedys podczas kontroli policjant sie mnie pytal: po co to panu? Wystarczy powiedziec, ze jestem w klubie ASG ;) Nie ma zadnego prawa zarekwirowac naszej zabawki ;)
Właśnie mówią o nich w faktach.
Jest Video z faktów:
http://fakty.tvn24.pl/aktualnosci,59...ce,378576.html
Jeszcze ze dwóch podobnych niech dorwią i mogą nakręcić odcinek specjalny programu "Ugotowani"
Mnie zawsze oslabia fakt ze media robia sensacje TYLKO jak w zdarzeniu bierze auto marki BMW - pewno jakby koles wysiadl z Poloneza i dal komus w tube to by nikt sie tym nie zainteresowal...
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
są dwa rodzaje kierowców (przynajmniej dla mediów) kierowca BMW i kierowca samochodu
Kolega od kiedy kupił czarną e34, a to jego pierwsze BMW. Ciągle narzeka na kontrole policyjne hehe.
Ja wczoraj spotkałem się z kolegą na parkingu między blokami - grzebaliśmy przy jego E46 bo coś mu dziwnie silnik chodził. Minął nas powoli patrol, zawrócił i od razu - dobry wieczór, żeby nie było, że Polska policja nic nie robi - telefony i dokumenty do kontroli![]()
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"
Szukanie taniej sensacji dla mas ...
Gdyby BMW "posmarowało" tu i tam media to były by same "ochy i achy".
Moim zdaniem większość dziennikarzy w komercyjnych mediach to "sprzedajne pieski" na zamówienie.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!