kolego akurat umiem duzo sobie sam zrobic a tu tylko siegam informacji na ten temat....w bmw akurat nic nie zaplacilem bo nie podolali zadaniu i zabralem od nich auto bo chcieli mi caly silnik rozebrac....sam wymienilem ten wtrysk gdzie tu bym pewnie zaplacil jakies 400-500euro i o jakiej gwarancji mowisz....mam gwarancje na wtrysk....sam go wymienilem i teraz szukam dalej co moze byc nie tak.....a pozatym lubie sam sobie pogrzebac przy aucie bo nie jestem leniwy i nie musze oddawac auta do mechanika....jeszcze mi sie to nigdy nie zdazylo....do bmw tylko oddalem z tego wzgledu ze nie mialem klucza oni mieli i co z tego jak nie dali rady....sam dorobilem klucz i sam to wymienilem z czegos takiego mozna byc dumnym a nie z tego ze sie spi a auto ci ktos robi. a tak naprawde nie wiesz do konca jak ci zrobia itd....ja jak zrobie mam pewnosc ze bedzie dobrze. juz nie raz mialem przypadki jak cos spieprzyli i sie wykrecali ze to nie przez to np silnik padl bo zle cos wymienili itd. i zapomnij o kase zwrotnej....wiec nie musisz sie wymadrzacz....bo nie o to w tym temacie chodzi ktory zalozylem....i to czy sie znam czy nie to nie wazne bo kolejne auta ktore mam sam naprawiam i sie ucze je naprawiac caly czas....trzeba sie rozwija a nie stac w miejscu :D a kase dla mechanika wole przeznaczyc na inne ciekawsze cele :) pozdro dla leni :DDD bez urazy ale nie lubie nie potrzebnych komentarzy!!!!!
p.s. druciarstwem to moze byc szpachlowanie i malowanie nadkola albo klejenie zderzaka poxipolem
w de kolego mechanik bierze 100e za h a nie 50 pln jak w pl.....trzeba tez miec czasem w glowie a nie tylko w kieszeni....zamykam ten temat...opisze usterke jak ja naprawie dla majsterkowiczow....

Odpowiedz z cytatem