W opisie wyposażenia wypisane jest wszystko co się dało np.oblistwowanie okien aluminium na wysoki połysk,.....blablabla. jeszcze tylko brakuje że auto posiada światła i kierunkowskazy.
W opisie wyposażenia wypisane jest wszystko co się dało np.oblistwowanie okien aluminium na wysoki połysk,.....blablabla. jeszcze tylko brakuje że auto posiada światła i kierunkowskazy.
samochód był już gdzieś wrzucany tutaj no forum. Tapicerka wygląda ponoć dużo gorzej w rzeczywistości i o ile pamiętam to coś nie do końca było ok z silnikiem z tego co pamiętam, ale to już by trzeba przeczesać starsze tematy :p
Jest ktoś tym autem konkretnie zainteresowany i np. jedzie oglądać? :)
7er.pl/showthread.php/31412-750i-wyr%C3%B3%C5%BCniony-przez-BMW-POLSKA Widuję ją często i szału za 49 tys nie robi :)
Ja od siebie dodam tylko tyle - auto za prawie 50 tysi, jak zapewnia sprzedający "stan kolekcjonerski" i żeby nie wymienić wylanego wkładu lewego lusterka, to już kpina...
A jak nazwać photoshop zdjęć, żeby auto wyglądało ładnie ? Potem jedzie człowiek 400km i widzi to co widzi... Raz jechałem po "klubowe" auto, co prawda innej marki, ale nie ma to znaczenia. Oczywiście wszystko miało być cudowne, niebite itp bo przecież to "klubowe" auto. Samochód malowany niejednokrotnie w czterech odcieniach srebrnego, lakier odchodził, szpachla pękała. Środek wyglądał, jakby widły gościu woził całe życie. Samochód od osoby prywatnej, buraka, jakich mało. Łącznie 800km zrobione, kasy za dojazd oczywiście nikt nie zwróci.
Szukając obecnej siódemeczki, rozglądałem się za saab'em 9-5 aero... Mało brakowało a bym się wkopał w samochód do kapitalnego remontu silnika łącznie z turbo. A części do saab'a są nieprzyzwoicie drogie... Również od osoby prywatnej.
... krótko... Polska :)
To smutne, ale żyjemy w kraju cwaniaków i kłamców.