Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 64

Wątek: Serce się kraja na taki widok :)

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez jimbo22 Zobacz posta
    to bmw jak było nowe nie kosztowało 15 tysi. to że się zestarzało nie znaczy że ma być katowane... wyższe cele? tak. to małe cudo techniki swoich czasów pod kątem wyciszenia wnętrza, wyposażenia i komfortu jazdy
    a co to cudem techniki wyciszonym nie mozna sie bawić? nie można spalic laka? a ze drogie było, czlowieku jest duuuuzo droższych aut od bmw 7er

Początkujący Użytkownik Awatar seba_235
    BMW
    740iA Shadowline m62b44
    coś do mnie pijesz??nie wiedziałem że ludzie dzielą się na "poziomy" 7er,5er,3er....i te stereotypy zostaw dla siebie,ty pewnie jesteś poziom Mpower z taką gadką co??wszystkim można jeździć z fantazją nie przeginając pały ale nie wszyscy to dają rade zrozumieć

Vip Vip Awatar Ronin
    BMW
    E38 730d E61 525d
    Cytat Zamieszczone przez seba_235 Zobacz posta
    ty pewnie jesteś poziom Mpower z taką gadką co??
    A Ty do czego pijesz? Co miało wnieść do tematu Twoje stwierdzenie?
    Pisząc "poziom" miałem na myśli charakterystykę myślenia, ale chyba nie ogarnąłeś głębszego sensu mojej wypowiedzi :)
    Ostatnio edytowane przez Ronin ; 08-12-2013 o 11:12

Zaawansowany Użytkownik Awatar alkoholic
    BMW
    Kompot 318ti
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    Piszecie, że jak ktoś pali gumę czy wykręci od czasu do czasu bączka swoja 7er to od razu ma być katowanie auta. A co powiecie "eksperci" na jazdę autostradą 250 km/h ??? Przecież wtedy obrotomierz jest już na czerwonym polu, to wg was już nie jest katowanie ?? Bankowo większość z was przynajmniej raz spróbowała ile ich 7er poleci, a może nie raz.
    Ja jeszcze tyle nie jechałem ani jednym autem:p

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez No_Name Zobacz posta
    A Ty do czego pijesz? Co miało wnieść do tematu Twoje stwierdzenie?
    Pisząc "poziom" miałem na myśli charakterystykę myślenia, ale chyba nie ogarnąłeś głębszego sensu mojej wypowiedzi :)
    to jak kupujesz 7er to zmienia sie charakterystyka myslenia? (w sumie nie wiem co to znaczy) a moze po prostu nie każdy wykreci donuta swoim autem bo boi sie ze sie rozpadnie???

Początkujący Użytkownik Awatar sebuc
    BMW
    e38 740d
    jesli dobrze skojarzylem te 38 na sk to ostatnio wyjechalem za nim z ronda a on pizda nie gonilem go bo to pechowe miejsce dla moich samochodow no i cale szczescie...jakis dziadek zszedl z rowera bo nie umial wjechac pod gorke i mu przeciol droge:P centymetry dzielily go od dziadka to na przeciwny pas zjechal dobrze wykrecil bo mogl walnac w drzewa albo moglo jechac auto z przeciwka.. taka brawura mnie czasem dobija.

Vip Vip Awatar Ronin
    BMW
    E38 730d E61 525d
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    to jak kupujesz 7er to zmienia sie charakterystyka myslenia? (w sumie nie wiem co to znaczy) a moze po prostu nie każdy wykreci donuta swoim autem bo boi sie ze sie rozpadnie???
    Jeśli nie wiesz co to znaczy, to chyba musisz jeszcze raz przeczytać kilka postów wcześniej. Co więcej, to nie fakt zakupu 7er zmienia myślenie. To poprostu przychodzi z wiekiem, jednym wcześniej, drugim później, a są też tacy, którzy "nie wyrastają" a 7er pod ich domem, to czysty przypadek.

A może nie wszyscy kręcą donuty, bo każdy jest inny i ma inny charakter? Wziąłeś to pod uwagę? :)

Vip Vip Awatar Patromierz
    BMW
    E38 740iA & E65 730d
    Powiem Wam, że mi popcorn by się przydał do tej rozmowy.
    I ja wtrącę swoje trzy grosze:
    E38 czy każda inna 7'ka bądź auto tej klasy w momencie pojawienia się w salonie było drogie. To auto mogli kupić sb ludzie bogaci, posiadający firmy, przedsiębiorstwa. Zazwyczaj goście pod krawatem, śmigający po kraju i za granicą.
    Ja uważam 7er za taką księżniczkę - auto, które dużo od Cb wymaga, jak z bogatego domu jednak daje Ci multum komfortu i świadomość przemieszczania się najwyższą serią. 3er to taka zwyczajna babka - prawie każdy miał i prawie każdy mieć będzie. (mam nadzieję, że już nie wzięliście mnie za idiotę xD)

Dlatego też uważam, że 7er mimo, że już latek ma kilka NIE JEST do katowania, upalania itp. Auto typowo pod kulturę jazdy. Do zabawy mimo wszystko jest 3er.

I na koniec - temat "czy 7er jest do upalania" był wałkowany z milion razy i tak samo jak z tematem co lepsze "benzyna czy diesel albo benzyna + gaz" - każdy ma inne spojrzenie na to i raczej nie da się przekonać kogoś do czegoś innego. I jeden temat i drugi powoduje "ból dupy" obu stron i kłótnie...
    Ostatnio edytowane przez Patromierz ; 08-12-2013 o 11:39
    "Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"

Vip Vip Awatar Ronin
    BMW
    E38 730d E61 525d
    Cytat Zamieszczone przez Patromierz Zobacz posta
    Powiem Wam, że mi popcorn by się przydał do tej rozmowy.
    I ja wtrącę swoje trzy grosze:
    E38 czy każda inna 7'ka bądź auto tej klasy w momencie pojawienia się w salonie było drogie. To auto mogli kupić sb ludzie bogaci, posiadający firmy, przedsiębiorstwa. Zazwyczaj goście pod krawatem, śmigający po kraju i za granicą.
    Ja uważam 7er za taką księżniczkę - auto, które dużo od Cb wymaga, jak z bogatego domu jednak daje Ci multum komfortu i świadomość przemieszczania się najwyższą serią. 3er to taka zwyczajna babka - prawie każdy miał i prawie każdy mieć będzie. (mam nadzieję, że już nie wzięliście mnie za idiotę xD)

Dlatego też uważam, że 7er mimo, że już latek ma kilka NIE JEST do katowania, upalania itp. Auto typowo pod kulturę jazdy. Do zabawy mimo wszystko jest 3er.
    Myślę dokładnie tak samo :)
    Jak napisałem wyżej, każdy jest inny i robi ze swoim autem co chce - nic mi do tego. Ta dyskusja to temat rzeka, podobnie jak lpg a pb, jak blondynki a brunetki, każdy ma swoje zdanie i nie przekona drugiej strony. W sumie to fajnie, bo wiałoby nudą na świecie.

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Temat z dupy i napinka jakby miało to coś zmienić - jedni palą i się chwalą, inni nie i też mają się dobrze. Miałem firebirda, to paliłem, mam E32 to nie palę, bo to nie jest ta konstrukcja i szkoda mi jej. Idę zjeść donuta i strzelić się z druta. Miłej niedzieli.