Pokaż wyniki od 1 do 10 z 64

Wątek: Serce się kraja na taki widok :)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    nie no bmw za 15 tys zl jest stworzone na naprawde wyższych celow..... ludzie mi sie serce kraja jak czytam takie teksty, samochod w cenie starego focusa a stwprzony przez boga dla jezusa dla wyższych celow, ja ci powiem bezimienny ze nie szaleje pod remizą i na 100% mam bardziej doinwestowane auto od twojego, zarabiam dużo, dużo wkladam do swoich aut, moge se kupic inne nowsze auto a jezdze e38 bo lubie, lubie postawic boka, spalić gume i wykrecić donata 750 w iL'u i naprawde malo mnie interesuje ze ktos sądzi inaczej a jak ci sie nie widzi kupywanie auta od kogos kto wczesniej upalał.... to nie kupuj, kup se nowe i powieś obok matki boskiej i pamiatki z komunii, a ze auto idzie w pokrzywy?? powiem ci ze naprawde wiekszosć palaczy gum wie ile kosztuje zabawa

Zaawansowany Użytkownik Awatar jimbo22
    BMW
    E38 740 1996
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    nie no bmw za 15 tys zl jest stworzone na naprawde wyższych celow..... ludzie mi sie serce kraja jak czytam takie teksty, samochod w cenie starego focusa a stwprzony przez boga dla jezusa dla wyższych celow, ja ci powiem bezimienny ze nie szaleje pod remizą i na 100% mam bardziej doinwestowane auto od twojego, zarabiam dużo, dużo wkladam do swoich aut, moge se kupic inne nowsze auto a jezdze e38 bo lubie, lubie postawic boka, spalić gume i wykrecić donata 750 w iL'u i naprawde malo mnie interesuje ze ktos sądzi inaczej a jak ci sie nie widzi kupywanie auta od kogos kto wczesniej upalał.... to nie kupuj, kup se nowe i powieś obok matki boskiej i pamiatki z komunii, a ze auto idzie w pokrzywy?? powiem ci ze naprawde wiekszosć palaczy gum wie ile kosztuje zabawa
    to bmw jak było nowe nie kosztowało 15 tysi. to że się zestarzało nie znaczy że ma być katowane... wyższe cele? tak. to małe cudo techniki swoich czasów pod kątem wyciszenia wnętrza, wyposażenia i komfortu jazdy... nie ma wiele wspólnego ze sportem... nie wiem tez po co jakieś religijne postacie na ścianie do tego mieszasz.

jeśli e38 byłoby stworzone do dziecinnego kręcenia bąków, to byłoby wyposażone w stosowną geometrię, mechanizm różnicowy i ważyło >0,5 tony mniej. do tego miałoby miejsce na akcesoryjną cegłę, która pełniłaby rolę autopilota i posiadała umiejętności = temu kierowcy ze zlotu... a skoro nie jest tak wyposażone - to palenie gumy jak na filmiku (FFS - jednej!) to zwykłe katowanie auta.

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez jimbo22 Zobacz posta
    to bmw jak było nowe nie kosztowało 15 tysi. to że się zestarzało nie znaczy że ma być katowane... wyższe cele? tak. to małe cudo techniki swoich czasów pod kątem wyciszenia wnętrza, wyposażenia i komfortu jazdy
    a co to cudem techniki wyciszonym nie mozna sie bawić? nie można spalic laka? a ze drogie było, czlowieku jest duuuuzo droższych aut od bmw 7er