PLUSY:
- kolor
- kolor skóry w środku bo najłatwiejsza w utrzymaniu
- drewno w połysku
- po upgrade elektroniki
- webasto
- soft close

MINUSY;
- diesel - wielu mi tu zarzuca że jestem anty :) ale ja uważam że do takiej limuzyny po prostu lepiej pasuje PB - takie moje zdanie i mam do niego prawo, natomiast jak ktos chce to OK
- bieda w fotelach - brak wentylacji w ciemnym aucie i ciemnej tapicerce w lato będzie masakra,oraz masażu
- brak grzanej kierownicy
- nowe części - np olej w skrzyni plus nowa miska itd BUAHAHHAHA umarłem - to część eksploatacyjna, a nie nowa część, bo olej plus tą miskę należy wymienić w każdym aucie, to samo klocki czy tarcze, to są rzeczy eksploatacyjne i co wielka laskę Pan sprzedawca zrobił że wymienił?? NIE bo musiał wymienić by jeździć i się nie zabić.
- szyby przyciemnione - jak dla mnie z tym kolorem auta wygląda ohydnie
- brak podanego przebiegu czyli rozumiem do ustalenia HA HA HA

PODSUMOWANIE;
Po takim opisie jak tu, że wiele nowych części wymienił Pan sprzedający (a są to rzeczy w 100% eksploatacyjne) to ja bym już odpuścił
Ale idźmy dalej, auto wymaga sprawdzenia komputerem - bo nie ma widoku na BC, czy nie ma jakiś błędów itd więc nic nie wiemy, poza tym sprawdzenie mechaniki i elektroniki i bez wypadkowości auta.
Wyposażenie raczej bardzo standardowe albo słabe w porównaniu do tego co może być.
Auto przeciętne jak na ten rok i na ten stan
W skali od 1 do 10 daje jej 4