Czy robi³ z was kto¶ taki patent aby do³o¿yæ do e38 tylna pó³ke z DSP i podpiac pod inny wzmacniacz???/ je¶li tak to jak to dzia³a i jak jest z monta¿em póólki z DSP czy s± jakie¶ utrudnienia????
Czy robi³ z was kto¶ taki patent aby do³o¿yæ do e38 tylna pó³ke z DSP i podpiac pod inny wzmacniacz???/ je¶li tak to jak to dzia³a i jak jest z monta¿em póólki z DSP czy s± jakie¶ utrudnienia????
lepszym rozwi±zaniem jest chyba pod³±czenie super woofera (skrzyni) pod inny wzmacniacz, tylko jak to zrobiæ?
Ja u siebie mam dokladnie takie rozwi±zanie i jestem zadowolony z efektu. Przy okazji musisz wymieniæ tweetery w drzwiach na te z DSP, no i nie wiem jakie masz audio bo ja mam Hi-Fi. Je¿eli chodzi o wyprowadzenie RCA to te¿ bez wiêkszych trudno¶ci.
no ja mam fabrycznie HI-Fi i chcia³em do³o¿yæ pó³ke tylna z dsp podpinaj±c j± pod 2 wzmacniacz . Chodzi mi o poglêbienie basu i nie zajmowanie bagaznika. A jak pod³aczyc 2 wzmacniacz to jest chwila zabawy ale jest to bardzo proste. Albo konwerter HI-LOW albo wzmacniacz z wejsciem HI. A jak jest z do³ozeniem samego suba w pó³ce. jest z tym problem???
W³asnie ta oryginalna pó³ka ma podobno s³aby bas. Jak cos to mam taka na zbyciu.
Elvis a ile bus.chcia³ za t± pó³kê?