W niebitym E32 ¶lady s± ale bardzo ma³o, Miejsca dla nawet nie bitych z moich obserwacji ka¿da E32 ma conajmniej jedno z tych miejsc.
1. Pod filtrem powietrza dla silników M30 wnêka a w niej przewód hamulcowy ( koroduje wokó³ przej¶cia przez ¶ciankê) Nawet nie wiecie ile E32 ma tam skorodowane.
2. Miejsca przewidziane na podno¶nik ( ¼le podstawiony podno¶nik lub nie w³a¶ciwy podno¶nik)
3. Korozja wokó³ wlewu paliwa.+
4. Korozja na pasie tylnim bezpo¶rednio nad zderzakiem wokó³.
5. Korozja tylnej klapy szczególnie przy zamku.
6. Korodowanie nadkoli i czê¶ci tz. trójk±ta gdzie jest ma³a listwa ozdobna.
7. Bywa korozja pod³ogi lub tylko czê¶ci gdzie s± korki. Niestety wiele nagrzewnic puszcza i takie s± efekty.+
8. Korozja rynienki ¶ciany grodziowej z odp³ywu deszczu/ wody gdzie jest nagrzewnica. Niestety niedro¿na rynienka i woda stoi nieszczê¶cie gotowe.+
9. Korozja dolnych rantów drzwi, Je¶li nie zgnite to albo nasze E32 mia³o wyj±tkowe szczê¶cie albo kto¶ ju¿ to naprawia³
Kupuj±c swoje 7 cieszy³em siê ¿e wreszcie mam E32 z bardzo dobr± blachark±. Teraz znam bardzo dobrze ten samochód i wiem co reprezentuje niestety nie jest najlepiej choæ wszystko zostalo usuniête i naprawione. Ale co gorsza widzia³em kilka rozebranych E32 i ich stan blacharski by³ druzgoc±cy je¿dz±ce durszlaki. + zaznaczy³em moje miejsca mam rocznik '89 jedne ¶lady by³y minimalne a drugie du¿e.
Nigdy nie widzia³em E32 idealnego blacharsko zawsze choæ jeden mankament by³. A je¿eli jakie¶ na takie wygl±da to na 99% co¶ by³o poprawiane.

Odpowiedz z cytatem