A czy to znaczy, ¿e Wasze auta nie s± polerowane i czyszczone?
Sk±d tyle nienawi¶ci, ludzie.
Wystawi± strupa siê ¶miejecie, wystawi± ³adne siê ¶miejecie, a ze swoich te¿ siê ¶miejecie?
A czy to znaczy, ¿e Wasze auta nie s± polerowane i czyszczone?
Sk±d tyle nienawi¶ci, ludzie.
Wystawi± strupa siê ¶miejecie, wystawi± ³adne siê ¶miejecie, a ze swoich te¿ siê ¶miejecie?
pozdrawiam Bartek
Auto wyglada ladnie.
Szkoda tylko ze nie zrobi³ zdjêæ miejsc nara¿onych na rdze tak jak to zrobi³ z e34 z innej aukcji ...
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!
Bo tylko auta z forum s± w genialnym stanie, reszta to szrot, wiadomo :D Szrot i oszustwo, bo jak mo¿na polerowaæ auto w ogóle, o czyszczeniu to ju¿ nie mo¿e byæ mowyAuto na sprzeda¿ ma byæ brudne, ma byæ z forum i trzeba sobie lizaæ jajka. Tylko wtedy jest to godziwa propozycja :D :D :D
Widzia³em ju¿ kilka og³oszeñ z autami tego handlarza i wszystkie auta s± wypicowane, z ma³ym przebiegiem itd. Tak jak Sebek napisa³, skoro w jednym og³oszeniu daje zdjêcia newralgicznych miejsc a w drugim tylko pisze, ¿e nie ma rdzy to co¶ na rzeczy pewnie jest. A mo¿e auto dopiero co opu¶ci³o warsztat blacharsko-lakierniczy i st±d taki "malinowy" wygl±d. Wiêkszo¶æ handlarzy to cwaniaki, którzy dobrze wiedz± co zrobiæ ¿eby przyci±gn±æ klienta, obym siê myli³ i w/w auto znalaz³o szybko szczê¶liwego nabywcê, który potwierdzi jego nieskazitelny stan.
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 29-11-2013 o 11:47
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Auto rzeczywi¶cie nie wygl±da ¼le na zdjêciach. Mnie tylko zastanawia cena, która wydaje mi siê za niska. W miarê zadbane E32 z takim przebiegiem to przyjanmniej 3-4k EUR w DE.
Ja do dam jeszcze ,¿e jak kto¶ my¶li ,¿e ma takie idealne e32 to niech sobie j± trochê porozbiera i wtedy siê dowie ,¿e niekoniecznie tak jest bo ka¿da gnije ,ale w nie ka¿dej od razu to widaæ.![]()
Nie ma regu³y,mo¿na jeszcze znale¼æ rarytasy za niedu¿e pieni±dze od starszej osoby oko³o 80-tki,czyt.pierwszy w³a¶cicel,zale¿y kto sprzedaje on sam czy kumaty w temacie syn lub wnuczek :).Kiedy¶ na niemieckim forum czyta³em,¿e ¶redni wiek odbiorców nowych e32 to 50 pare lat.Handlarz wie gdzie szukaæ,na pewno nie kupi³ jej w tureckim komisie.
"My¶lenie to najciê¿sza praca z mo¿liwych i pewnie dlatego tak niewielu j± podejmuje." - Henry Ford
¦mieszne masz podej¶cie, kupi³em raz takie wypicowane autko od handlarza ;) skóra by³a pomalowana , kierownica rêce brudzi³a po ka¿dej przeja¿d¿ce, nie wspomnê o spodniach które upierdzieli³ mi fotel. Z auta po umyciu zszed³ chyba wosk bo zrobi³o siê matowe :) Tak¿e polecam takie pere³ki od handlarzy!
gdyby to by³o auto z prywatnych rak nic bym nie pisa³ ale handlarz nie kupuje auta ¿eby do³o¿yc jak stoi za 13 to kupi³ je za max 8 i teraz obejrzyj sobie takie same e32 za 8 i masz wglad w sprawe do czyszczenia aut nic nie mam sam jestem pedantem ale handlarze nie czyszcza a tuszuja wiele rzeczy taka prawda