B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Nie ma regu³y,mo¿na jeszcze znale¼æ rarytasy za niedu¿e pieni±dze od starszej osoby oko³o 80-tki,czyt.pierwszy w³a¶cicel,zale¿y kto sprzedaje on sam czy kumaty w temacie syn lub wnuczek :).Kiedy¶ na niemieckim forum czyta³em,¿e ¶redni wiek odbiorców nowych e32 to 50 pare lat.Handlarz wie gdzie szukaæ,na pewno nie kupi³ jej w tureckim komisie.
"My¶lenie to najciê¿sza praca z mo¿liwych i pewnie dlatego tak niewielu j± podejmuje." - Henry Ford
gdyby to by³o auto z prywatnych rak nic bym nie pisa³ ale handlarz nie kupuje auta ¿eby do³o¿yc jak stoi za 13 to kupi³ je za max 8 i teraz obejrzyj sobie takie same e32 za 8 i masz wglad w sprawe do czyszczenia aut nic nie mam sam jestem pedantem ale handlarze nie czyszcza a tuszuja wiele rzeczy taka prawda
Ale Wy g³upoty piszecie - sorry ale guzik wiecie o handlu autami :)
Na zdjêciach super...poza tymi czujnikami czy cokolwiek to jest...na tylnym zderzaku...wygl±daj± fatalnie...tak jak Sebek wspomnia³...szkoda,¿e nie zrobi³ fotek tych newralgicznych miejsc nara¿onych na rdzê...cena niska a nawet bardzo niska jak na rodzynka z takim przebiegiem i z jednym z najtrwalszych i najmniej awaryjnych silników w ca³ej historii Firmy...Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Panowie !
Nakierujcie swoje my¶li na temat tego e32
ps Otworze Wam temat w innym dziale i tam bêdziecie wylewaæ swoje ¿ale !
Tym co podes³ali cenne opinie- dziêki
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...
Na fb mo¿na zobaczyæ kilka fotek wiêcej.
https://www.facebook.com/media/set/?...4693058&type=3
W niebitym E32 ¶lady s± ale bardzo ma³o, Miejsca dla nawet nie bitych z moich obserwacji ka¿da E32 ma conajmniej jedno z tych miejsc.
1. Pod filtrem powietrza dla silników M30 wnêka a w niej przewód hamulcowy ( koroduje wokó³ przej¶cia przez ¶ciankê) Nawet nie wiecie ile E32 ma tam skorodowane.
2. Miejsca przewidziane na podno¶nik ( ¼le podstawiony podno¶nik lub nie w³a¶ciwy podno¶nik)
3. Korozja wokó³ wlewu paliwa.+
4. Korozja na pasie tylnim bezpo¶rednio nad zderzakiem wokó³.
5. Korozja tylnej klapy szczególnie przy zamku.
6. Korodowanie nadkoli i czê¶ci tz. trójk±ta gdzie jest ma³a listwa ozdobna.
7. Bywa korozja pod³ogi lub tylko czê¶ci gdzie s± korki. Niestety wiele nagrzewnic puszcza i takie s± efekty.+
8. Korozja rynienki ¶ciany grodziowej z odp³ywu deszczu/ wody gdzie jest nagrzewnica. Niestety niedro¿na rynienka i woda stoi nieszczê¶cie gotowe.+
9. Korozja dolnych rantów drzwi, Je¶li nie zgnite to albo nasze E32 mia³o wyj±tkowe szczê¶cie albo kto¶ ju¿ to naprawia³
Kupuj±c swoje 7 cieszy³em siê ¿e wreszcie mam E32 z bardzo dobr± blachark±. Teraz znam bardzo dobrze ten samochód i wiem co reprezentuje niestety nie jest najlepiej choæ wszystko zostalo usuniête i naprawione. Ale co gorsza widzia³em kilka rozebranych E32 i ich stan blacharski by³ druzgoc±cy je¿dz±ce durszlaki. + zaznaczy³em moje miejsca mam rocznik '89 jedne ¶lady by³y minimalne a drugie du¿e.
Nigdy nie widzia³em E32 idealnego blacharsko zawsze choæ jeden mankament by³. A je¿eli jakie¶ na takie wygl±da to na 99% co¶ by³o poprawiane.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 20-12-2013 o 11:31