Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: telefon-zepsuty?

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Dzięki, Jak tylko do naszego kraju zawita wiosna wezmę się za zabawę :) Uwielbiam bawić się takimi pierdołkami więc liczę, że uda mi się naprawić to samemu :)
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Ahhhhhh te telefony :):) U mnie problem z telefonem jest jeszcze inny :) Karta w podlokietniku heyah - działa. Telefon po wlaczeniu zapłonu swieci ( tzn wyswietlacz) podnosze sluchawke do góry zapalają sie klawisze, odkladam na miejsce klawisze gasną ale wyswietlacz swieci. Problem polega na tym że po jakimś czasie tel po prostu sie sam wyłącza, nie zawsze ale często. Rowniez z menu monitora tez nie mozna kasowac sms chociaz jest przycisk delete. Czy ktoś miał telefon z takimi humorami?

“Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy”

Vip Vip
    BMW
    e38 750iL, e66 750iL :)
    Cytat Zamieszczone przez ROBERTO
    Ahhhhhh te telefony :):) U mnie problem z telefonem jest jeszcze inny :) Karta w podlokietniku heyah - działa. Telefon po wlaczeniu zapłonu swieci ( tzn wyswietlacz) podnosze sluchawke do góry zapalają sie klawisze, odkladam na miejsce klawisze gasną ale wyswietlacz swieci. Problem polega na tym że po jakimś czasie tel po prostu sie sam wyłącza, nie zawsze ale często. Rowniez z menu monitora tez nie mozna kasowac sms chociaz jest przycisk delete. Czy ktoś miał telefon z takimi humorami?
    niestety sms`y da się kasować tylko na słuchawce.. wchodzisz w menu itd .. Co do wyłączania wejdź również w opcje na słuchawce. Jeśli miałeś kiedyś starą motorolę to sobie poradzisz. jest tam opcja czasowego wyłączania telefonu. można ustawić np. że telefon po wyłączeniu auta i wyciągnięciu kluczyka nadal będzie aktywny przez określony czas. Ale to równie dodrze może być problemem zaśniedziały wtyk z prądem. Trzeba wtedy rozebrać i pooglądać.

ale tel. potrafi sie wyłączyć podczas jazdy.... o ile dobrze rozumiem to tel powinien sie wylaczyć po kilkunastu min od wyłączenia zaplonu i tak to powinno być prawidłowo, ale podczas jazdy...?

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 750iL
    Ja mam jeszcze inny problem :), w mojej 7ce karta jest w bagażniku i przeważnie (pisze przeważnie bo czasem nie) działa. Niestety czasem ma humor i nie działa :(, jednak jest gorszy temat. Nie mam dostępu do telefonu z komputerka pokładowego (mam navi 4:3). Jest opcja telefonu, jednak jak kliknę, to mam tylko jakby wklęśnięty napis i nie wchodzi dalej :(. Oczywiście lampki nad klawiszem telefonu na navi też nie działają i nie mogę się ostać do telefonu z kierownicy, nie działa mi zestaw głośno mówiący :(. Podłokietnik był rozbierany i teoretycznie jest ok, podpięcie pod komputer nie pozwalało się połączyć z modułem telefonu. jakies pomysly ??
    626 KM i 1010 Nm ....

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    ex: E32 750, E38 730i, E38 735i, E38 725d, E38 730d, E36 325i, E34 540i, E39 540i,740d F01; 730d E65
    ROSA u Ciebie jest uwalony uchwyt telefonu na 99.9% Mialem dokladnie ten sam objaw, po wymianie wszystko wróciło do normy. Też stary rozbierałem na czynniki perwsze i teoretycznie był ok. Ale jak się okazało nie był. Najlepiej to sprawdzić pożyczając od kogoś. U Ciebie to rozebranie trwa dosłownie 3 min. Serio to jest dobry pomysł pozyczyć na chwilę z działającej 7
    Napisz do mnie to się jakoś umówimy, jak chcesz. :)
    Pozdro

Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez ROBERTO
    ...mam dokładnie to samo, ale smsy kasuje na monitorze TV teraz dokładnie nie pamiętam który to przycisk ale trzeba go przytrzymać kilka sekund i skasowane :) (miałem najpierw włoski język później anglika z nakładką na polski stąd nie potrafię napisać którym dokładnie kasujemy)

pozdro
    "Old School Style"

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    Cytat Zamieszczone przez keli
    Witam
    Minęło już trochę czasu ale nikt mi nic nie podpowiedział odnośnie problemu z telefonem, wiec sie przypominam i prosze o POMOC ;) ... i przy okazji jeszcze jedno pytanko Przestał mi działać czujnik deszczu :( jak przełączę w pozycje na której był włączony to wycieraczki działają z przerwą czasową bez różnicy czy szyba jest mokra czy nie, dodam jeszcze ze wcześniej ok 2 h w samochodzie bawił się mój 3 letni syn i rozregulowane było praktycznie wszystko ale nie wiem czy od razu czujnik przestał działać bo wtedy mnie dłużej nie było i samochodem zona jezdzila a ona nie pamieta.... wiec prosze o pomoc i Pozdrawiam

Witam jeżeli chodzi o niedziałający czujnik deszczu podjedz do kogoś kto ma modika i niech spróbuje Ci go ponownie aktywować , z tym czyjnikiem tak jest że potrafi sam z siebie wylecieć z systemu u mnie tak było pozdrawiam ..

W telefonie esy kasuje sie w miare prosto. Wchodzimy na danego smsa i naciskamy lewą strzalke na dole telefonu chyba 2 razy. Ja mam menu w tel po polsku wiec łatwo było dojść. Natomist slyszalem że jest taka opcja w której smsy wyswietlaja sie w BC na liczniku. Nie wiem ile w tym prawdy....

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38
    no i ja się męczę z moim telefonem.... doszedł już ktoś jak to jest z tymi smsami? u mnie nie ma navi ale telefon dziala jak najbardziej. Chodzi teraz o to jak dodawać wpisy do książki i jak te smsy obsługiwac?
    a macie moze jakies drzewo menu telefonu?
    thx :)

Uprawnienia umieszczania postów