Poka¿ wyniki od 1 do 6 z 6

W±tek: Humor, a mo¿e rzeczywisto¶æ w BMW F10 :)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2012
    BMW
    E34 535
    Sk±d
    Przasnysz

Post Humor, a mo¿e rzeczywisto¶æ w BMW F10 :)

Komentarz u¿ytkownika odno¶nie BMW F10 pod artyku³em o modelu i8
    moto.onet.pl/aktualnosci/bmw-i8-wyprzedane/x6svh

~Jarema : a potem dowiesz siê tak jak ja : za s³abe hamulce:serwis no fakt za ma³e tarcze s± w tym F10 , Ja dlaczego graj± zawory ? e s³abe paliwo dolej pan uszlachetniacza i nic mówiê ze nic ? serwis: proszê siê nie martwiæ BMki tak maj± graj± i ju¿ , tarcze posz³y z ty³u po 18 tys. km -- mówiê co¶ s³abe te tarcze serwis: ten model tak ma szybko siê zu¿ywaj± , mówiê g³o¶na ta becia pow 120 km/h nie da siê rozmawiaæ serwis : tak ju¿ z nimi jest s± s³abo wyciszone ¿eby by³o taniej , Ja mówiê felgi s± s³abe i du¿o odwa¿ników trzeba co za szajs : serwis Bemki tak maj± felgi z Chin to wiesz pan s³abe s± , mówiê ¿e przy przebiegu 50 tys. km szyba przednia wygl±da jak by mia³a ze 20 lat porysowana od wycieraczek , serwis : panie to nie to szk³o co kiedy¶ tera ju¿ takich nie robi± , Ja : reflektory strasznie siê rysuj± przednie od normalnej eksploatacji : serwis Panie na reflektory to nie ma gwarancji bo siê rysuj± i producent o tym wie pytam co zrobiæ za 2 lata jak samochód osi±gnie 4 lata serwis : wymieniæ trzeba bo s³abe ¶wiat³o wtedy rzucaj± Ja w 4 letnim samochodzie wymieniæ reflektory ? serwis : tak tak to ju¿ z Beemkami jest s³aby poliwêglan na czole reflektora robi±, Gwarancja beci nie obejmuje i tu cytat : " wycieków " jest taki zapis , Ja w serwisie mówiê ¿e chyba to nie zawory graj± a pompowtryskiwacze serwis : na to nie ma gwarancji bo to wyciek ???? Ja co proszê jaki wyciek ? serwis no nieszczelno¶æ taka w sterowaniu zaworami czy co¶ Ja to co nie ma na to gwarancji ? no nie bo to wyciek , fotel kierowcy 3 razy naprawiana elektronika , serwisy trzeba robiæ co 10 ty¶ km..........kupi³em to gu...no nowe w 2011 r dbam jak o dziecko ........dlatego ostrzegam wszystkich marzycieli BMW to szmelc jakich ma³o i to nie tylko moja opinia ale powszechna ludzi których spotykam w serwisie. Lakier s³aby jak na polonezie rysuje siê z byle powodu Ja mówiê lakier s³aby dlaczego tak siê rysuje : serwis bo to ekologiczny to s³aby Ja mówiê g..o mnie to obchodzi serwis : na to nie ma reklamacji . Ja mówiê ten silnik 184 km to marnie ci±gnie i lubi wysokie obroty serwis : no tak bo to s³aby silnik jest trzeba by³o 3 L kupiæ ja na to ¿e dlaczego nie 15 L by³by mocniejszy oni ¿e za du¿y Ja mówiê dlaczego w 3 L dieslach sypi± siê sprzêg³a , przek³adnie , hamulce , wa³y , w czteronapêdowych pó³osie.......serwis BO ZA MOCNY ten silnik jest do tego osprzêtu....normalnie rêce opadaj±.
    Od 2008 r mam równolegle Mercedesa W211 2,2 Diesel full opcja, jedyne co siê sta³o to ¿arówka przód , tarcze wytrzyma³y prawie 100 tys. km , poza tym NIC dodaæ NIC uj±æ ( te¿ kupiony w salonie )ma przebieg 108 tys. km i reflektory jak nowe a cichutko w nim jak w domu.
    Wyobra¿am sobie co bêd± gadaæ a propo serwisowania tego i8 ¿e nowy model , ¿e nie dopracowane , ¿e nowa technologia ,ekologiczny.........jak chc± sprzedaæ to opowiadaj± takie dyrdyma³y ze ¶wiat nie s³ysza³.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar prezE32s
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    By³o 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Sk±d
    Chojnów
    Matko Boska 3 cylindrowe BMW? ¦wiat spada na psy... Nasze wnuki o V8 czy V12 bêd± wiedzia³y jedynie z Wikipedii...

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Byczus
    Do³±czy³
    Aug 2013
    BMW
    E39 530dAT, E32 730i V8 manual
    Sk±d
    Poznañ

ja powiem krótko
    Jest BMW E39 530dA Touring 2001r.

Jest BMW E32 730i V8 manual 1992r.

By³o BMW E34 525i manual 1991r.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    728i
    Sk±d
    Katowice
    Blog
    3
    No wypowied¼ tego Pana na pewno jest rzetelna i wiarygodna :) pisownia pierwsza klasa "chamulce". Powinni dzieciom rodzice blokowaæ internet jak s± g³upsze od nich samych.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar Shanleaf
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    e38 730D
    Sk±d
    £ód¼
    A dla mnie takie wypowiedzi s± niejednokrotnie bardziej wiarygodne, ni¿ te napisane przepiêkn± polszczyzn±, z wzorow± interpunkcj± i ortografi±. Bo te piêkne i wymuskane z daleka czuæ naganiaczami/uprzejm± konkurencj± (zale¿nie od tonu wypowiedzi).
    (¯eby nie by³o - nie broniê analfabetów ;P)

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar matraks
    Do³±czy³
    Oct 2010
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Sk±d
    Chicago/Bydgoszcz
    Opinie o samochodach czerpie sie z for internetowych gdzie ³atwo zweryfikowaæ czy dany delikwent posiada BMW czy nie. Pe³no w internecie napalonych szczeniaków, którzy wypisuj± bzdury. Autor tego wpisu opowiada g³upoty. Mam e92 z 2011 z przebiegiem nieca³e 90 ty¶. km. Szyba przednia i reflektory wygl±daj± nadal jak nowe. Tarcze hamulcowe s± jeszcze oryginalne a spód samochodu nie ma nawet nalotu rdzy nawet na ¶rubach. Dodam tylko, ¿e BMW jako jedno z nielicznych producentów samochodów daje w USA "Certyfikacje" na swoje u¿ywane modele. Tak± "Certyfikacje" mam równie¿ do swojej 328i. Jest to PE£NA przed³u¿ona na 3 nastêpne lata gwarancja fabryczna, która skoñczy mi siê dopiero pod koniec 2016 roku lub po przejechaniu 160 ty¶. km.

Podobne w±tki

1. Humor:)
    Przez Easy w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 3400
    Ostatni post / autor: 31-05-2023, 06:59
  2. OT - Humor
    Przez krzysiek7er w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 07-03-2012, 16:09

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci