ja mam 730 z 94, ubogo jak na 7 ale jest... pięć felg 16 cali alu z zapasówką w rozmiarze 235/60 :D, nie widziałem ori e38 an stalówkach... te co są na aukcji wydaje mi się, ze są od e32
ja mam 730 z 94, ubogo jak na 7 ale jest... pięć felg 16 cali alu z zapasówką w rozmiarze 235/60 :D, nie widziałem ori e38 an stalówkach... te co są na aukcji wydaje mi się, ze są od e32
kolego z murowanej jestem własnie w sławie 6km od murowanej .. pytnie czy ty napisales jakie masz kola wogle czy jakie masz nie zalozone...?
z murowanej zabi skok do poznania wiec fajnie by bylo jak bys mial... pozdrawiam i dziki za odpowiedzi
mam tylko 5 felg alu ori 16 cali... i 9 opon... :D 4zimowe, 4letnie i zapas... gdybym miał dodatkowe felgi już byś miał dawno PW... ;)
oki dziękuje ale kiedyś jak będę przejazdem ( właśnie wróciłem ) to sie zobaczymy :)
temat nadal aktualny poszukuje na jeden dzień felg z oponami !
pozdrawiam
Piotrek kurde podjedź do zakładu gdzie ustawiają zbierzność i zrobią Ci to na 19"Zamieszczone przez Johnny_Bravo
NIE MA ŻADNEJ RÓŻNICY CZY ZROBISZ TO NA 16" CZY na 19"
ustawiasz kąty w zawieszeniu które nie mają nic do szerkości felg. I to że masz z tyłu szersze felgi nic tu nie przeszkadza. Jeśli tak by było to 90% z nas musiałoby wrzucać zimówki żeby zrobić geometrię.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
ok temat nie aktualny właśnie zakupiłem zimówki i jadę po nie za 5 min 80km
dziękuje za zainteresowanie tematem....
ps: sadze ze jest ktoś na tym forum z poznania co ma zimówki lub inne kola ale milczał ,jak będzie w takiej po3ebie może liczyć na moja pomoc w tym temacie co ja mailem problem
w końcu po to tu jesteśmy ( forumowicze ) żeby sobie pomagać :)
Ja też nie... Dlaczego? Dlczego ktos komus powiedział, ze nie mozna ustawic geometrii na wiekszych felgach a Naszym kolegom z WLKP sie obrywa? ;) Jest to drugi temat tego Pana i od razu ocenia Naszych kolegów. Ja nie boje sie tego powiedziec nez ogrodek :P
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
gdybyś pomyślał trzeba było napisać pw do mnie mam 4szt. 16" 225/60 zimowe i bym ci chętnie uzyczył przy okazji byśmy porównali nasze bunie na przyszłość wal smiało i pamiętaj że koło ciebie jest ktoś z v12
pozdrawiam
panowie nie irytujcie ja milem miernego z polaka a umiem czytać ze zrozumieniem..... napisałem ze nikt sie nie odezwał ze ma na użyczenie....jakieś kola.... wiec napisałem ze ja zakupiłem właśnie (właśnie do domu z nimi dotarłem) i dodałem ze jak ktoś będzie miał taka sprawę jak ja czyli POŻYCZYĆ KOLA STALOWE DO E38 TO MOŻE SIE ODEZWAĆ UŻYCZĘ MU !!!!! ja nikogo nie obrażam i nikomu nie chaszcze ogródka...!!!!
na końcu posta dodałem iż forumowicze są po zęby sobie pomagać i dlatego użyczę jak będzie potrzeba.... ach tam
Ps: kolego "nicolas" dziękuje ale nie wpadłem żeby pisać do userow z poznania bo jest ich wielu... zakupiłem 4 stalówki do e38 za 600zl z oponkami zimowymi
http://www.allegro.pl/item480596756_...8.html#gallery
cena atrakcyjna nie ma co wiec sie skusiłem
co do porównania naszych v12 myślę ze będzie do tego okazja :)
pozdrawiam I JESZCZE RAZ WIĘCEJ LUZU PANOWIE ,NIE ORAM WAM OGRODKA