ok jak ktos ma sie wymadrzac a nie pomagac to niech sobie swoj temat zalozy....wracam do tematu.....a wiec alarmu raczej u mnie nie ma zrobilem tak jak kolega wyzej mi polecil i nic sie nie stalo :/ szkoda pewnie bede chcial cos zalozyc ale chcialbym zeby to bylo wszystko w tym jednym kluczyku a nie zebym musial jakis dodatkowy nosic....da sie to tak ogarnac?? z temp silnika jeszcze nie ogarnalem bo dzisiaj wsiadlem juz do rozgranego auta po swojej pani....ale z tego co pamietam to zegary w srodku mi sie nie podswietlaly....podswietlaja sie tylko jak wlacze tempomat....kontrole znalazlem tylko ze sa tam dwie opcje DSC i DTC co jest do czego??aha wczesniej mi sie palil taki maly samochodzik na idrive na czerwono u gory pozniej wlaczylem to DTC i zapalil sie na zolto....zgasilem auto i odpalilem i wogole teraz zniknal....od czego on jest i gdzie sie podzial....
mam tez do wymiany wzmacniacz od wysokich tonow graja u mnie subwoofery i tylne glosniki i na kompie wyszlo ze wzmak od wysokich tonow...gadalem z kumplem i mowil ze tyn w bagarzniku wzmak jest od subwooferow a ten w desce gdzie jest plyta cd to wlasnie od wysokich czy ma racje??

Odpowiedz z cytatem