http://otomoto.pl/bmw-740-full-opcja...C31207528.html
Coś poradzicie? Ktoś oglądał? Mam zamiar pojechać obejrzeć ale dla mnie to szmat drogi.
Gościu podał mi VIN, siódemka prezentuje się ładnie. Brać nie brać ? ;D
http://otomoto.pl/bmw-740-full-opcja...C31207528.html
Coś poradzicie? Ktoś oglądał? Mam zamiar pojechać obejrzeć ale dla mnie to szmat drogi.
Gościu podał mi VIN, siódemka prezentuje się ładnie. Brać nie brać ? ;D
wygląda fajnie, lecz musisz do ceny doliczyć około 4,5 tys opłat.
gościu mówi, że ok 2,5 a u niego zamknę się w 3 i wróce na kołach.
Obawiam się, że wpakuję się na minę bo oglądam oglądam i chcę już być posiadaczem 7 ;D Cieszyc się nią jak Wy ;)
Auto wyglada ladnie, przebieg oryginalny sprawdzilem w holandii, jak stan jak na zdjeciach to tylko brac
Dwa ogniska rdzy, mówił że dwa purchle jeden na tylnej klapie, gdzieś z dołu i lewe drzwi na dole, oraz sprawdził ją miernikiem, okazało się ze była malowana tylko pod listwą drzwi od kierowcy.
Po zdjęciach widać, że jest ładna. Może poproś sprzedającego o większą ilość dokładnych zdjęć. Wyposażenie też widać, że dobre. Tak jak dmisieekk napisał do ceny trzeba doliczyć opłaty o ile jeszcze nie zrobione plus ewentualny koszt LPG, jeżeli masz w planie.
Moim zdaniem warto się przejechać i sprawdzić. Do Białegostoku masz ok 430 km, ale droga jest elegancka i nie odczujesz.
Oczywiście gorzej jak się okaże, że tylko ładnie wygląda na zdjęciach, ale możesz spróbować się umówić ze sprzedającym, że jeżeli nie ma nic do ukrycia co do stanu samochodu i jest tak jak pisze, że bez wkładu itd., to jeżeli okaże się inaczej to zwróci Tobie koszt podróży.
Rzucę okiem na nią może jak uda mi się wrócić w tym tygodniu do domu i będę miał czas wyskoczyć do miasta na jakieś zakupy czy coś wtedy napiszę co i jak (no chyba że sam Ci ją zwinę sprzed nosa;) )
ogniska rdzy w tych miejscach to normalka więc tym bym się nie przejmował. Co do opłat 3 tys z ubezpieczeniem to jakaś mega promocja, chyba że powoła rzeczoznawcę i urwie na akcyzie... Jeśli silnik i skrzynia jest w dobrej kondycji to tylko brać.
Ostatnio edytowane przez dmisieekk ; 21-11-2013 o 10:48