No i lipa, dziś gościu zabrał bmw od sprzedawcy i pojechał do elektryka, a elektryk mówi, że nie da rady podłączyć.... bo nie ma opramowania... Znacie coś w Białymstoku, gdzie można sprawdzić auto ? Inaczej będę musiał jechać w ciemno ;(
No i lipa, dziś gościu zabrał bmw od sprzedawcy i pojechał do elektryka, a elektryk mówi, że nie da rady podłączyć.... bo nie ma opramowania... Znacie coś w Białymstoku, gdzie można sprawdzić auto ? Inaczej będę musiał jechać w ciemno ;(
Powiem ci że lepiej nawet zazpłacić więcej za sprawdzenie w serwisie i wiedzieć co się kópuje.. auto wygląda naprawde dobrze, ogromny plus to to że pochodzi z zachodu a to już
dużo!!! Radzę się spieszyć bo ci ktoś ją zdmuchnie z pod nosa..![]()
Jutro po nią jadę, opiszę potem ci i jak, jeżeli kupię to wstawię fotki i będę już prawdziwym członkiem 7er ;P)
W okolicy Białegostoku takie coś znalazłem http://www.bmw-autobreczko.pl/o_nas/kontakt/lokalizacja , może jak będziesz jechał to przekręć do nich i się ustaw na oględziny.
Słuchajcie.... byłem zobaczyłem, zapłakałem... Gościu to młody gnojek, okłamał mnie co do stanu technicznego, wizualnego. Tylne szyby nie działały, brak roletki z prawej strony, boczek rozwalony, fotel kierowcy nie działał, porysowana, lekki wgniot, reflektor lewy zbity, ogólnie oba nie działały, miał mieć ogniska rdzy na lewych tylnych drzwiach na rancie u dołu, i lekki na tylnej klapie, a miał na każdych drzwiach i nie tylko , niektóre perfidnie podmalowane, ale co do blacharki - to miałem to w dupie bo by się zrobiło. Brak zamknięcia, od schowka na tunelu, tego drewnianego, odpryski na szybie ( może przecież dalej polecieć..) silnik jakoś tak dziwnie, cykał, przewiózł nas, dał w pizde, pojeździł wolno... widać, że się chłopak nie zna bo chciałem, żeby zrobił kickdown, a on zatrzymał auto przełączył skrzynie w tryb sport i zmieniał biegi ręcznie haha... Indywidual wygląda naprawdę łądnie, czara podsufitka, bananowe skóry ale to co on odwalił, kłamiąc już mnie zraziło. Do tego kontrolka silnik o której wiedziałem i jechałem z myślą, że go postawie u mechanika i jak to jakaś pierdoła to go biorę ale w tej sytuacji odpuściłem. Do tego przebieg kręcony bo ost. wpis w ksiażkę jest w 2009r. przy 260 tys km, a teraz ma niecałe 290 tys to przez 4 lata zrobił 30 tys km ?, gdzie wcześniejesze wpisy pokazują, że ktoś ostro jebał kilometrowke ?
Teraz interesują mnie te oferty :
http://allegro.pl/bmw-7-il-long-4-4-...773090600.html
Sprzedawca wydaje się być ogarnięty, gwarantuje, że auto prezentuje się jak na zdjęciach, że jest sprawne i mówił co było roboione, lekko podmalowany był...
http://allegro.pl/bmw-740-4-4-286km-...765645290.html
w tej jest trochę do zrobienia, tłumik, zderzak, coś tam jeszcze, gościu nie owija w bawełnę nawet zszedł trochę z ceny.
http://tablica.pl/oferta/bmw-serii-7...tml#cec69cc120
tutaj jeszcze nie dzwoniłem.
Jeżeli mógłby ktoś podjechać bo ma blisko i któreś autko obejrzeć, byłbym wdzięczny, właśnie szukam rzeczoznawczy w google, bo wole żeby chłop podjechał i za 100 zl sprawdził autentyczność opisu auta, zrobił dodatkowe zdjęcia, sprawdził lakier elektrykę i techniczne sprawy niż mam znowu jechać i wracać wkur.... Szukam auta przede wszystkim sprawnego, wiem, że to nie jest nowe auto, pewne rzeczy zawsze trzeba zrobić, ale nie tak jak w białymstoku, że szyby neidziałaja, check engine, odpryski naszybie, leflektory itd itp a miał byc stan idealny... Nauczyłem się, że stan idealny dla każdego to coś innego ;D Szukam auta, które bedzię tylko dla mnie, nie na sprzedaż do końca ;D
Odnośnie pierwszego linku to było omawiane. Ktoś był oglądać i był podobnie załamany jak Ty. Przewertuj forum, pewnie znajdziesz posta.
Mnie najbardziej wizualnie odpowiadałaby opcja z 3 linku :) Ale wiadomo wizualnie na fotkach a w realu to dwie różne rzeczy :) Dzwoń tam i pytaj co i jak :)
Akurat przebieg ci sprawdzilem i napewno jest oryginalny, w holandii jest system ze przy kazdym przegladzie trzeba zarejstrowac przebieg, majac dostep do bazy mozna sprawdzic i to zrobilem, przez ostatnie 3-4 lata naprawde malo jezdzila, jezeli chodzi o stan auta to nic dziwnego, ladne sztuki w Holandii chodza kolo 6k euro, a za 3k to niestety trupa mozna kupic albo po lekkiej stluczce.
Ostatnio edytowane przez dzwonek ; 05-12-2013 o 12:51
Dawno temu ktoś pytał o tego longa ?