Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 70

Wątek: Bwm 740

Początkujący Użytkownik Awatar krzych
    BMW
    e38 750i 2000r.
    No i lipa, dziś gościu zabrał bmw od sprzedawcy i pojechał do elektryka, a elektryk mówi, że nie da rady podłączyć.... bo nie ma opramowania... Znacie coś w Białymstoku, gdzie można sprawdzić auto ? Inaczej będę musiał jechać w ciemno ;(

Vip Vip Awatar Wiktor82
    BMW
    BMW 730D e38,2x MAN TGX 480,VW PASSAT
    Blog
    1

Powiem ci że lepiej nawet zazpłacić więcej za sprawdzenie w serwisie i wiedzieć co się kópuje.. auto wygląda naprawde dobrze, ogromny plus to to że pochodzi z zachodu a to już
    dużo!!! Radzę się spieszyć bo ci ktoś ją zdmuchnie z pod nosa..

BMW
    e38 750i 2000r.
    Jutro po nią jadę, opiszę potem ci i jak, jeżeli kupię to wstawię fotki i będę już prawdziwym członkiem 7er ;P)

Zaawansowany Użytkownik Awatar zdzichu290186
    BMW
    było E32 735 R6
    W okolicy Białegostoku takie coś znalazłem http://www.bmw-autobreczko.pl/o_nas/kontakt/lokalizacja , może jak będziesz jechał to przekręć do nich i się ustaw na oględziny.

Zaawansowany Użytkownik Awatar bladyatl
    BMW
    e38 740i 99r
    Cytat Zamieszczone przez krzych Zobacz posta
    Jutro po nią jadę, opiszę potem ci i jak, jeżeli kupię to wstawię fotki i będę już prawdziwym członkiem 7er ;P)
    No i jak? Byłeś? Oglądałeś? Kupiłeś

BMW
    e38 750i 2000r.
    Słuchajcie.... byłem zobaczyłem, zapłakałem... Gościu to młody gnojek, okłamał mnie co do stanu technicznego, wizualnego. Tylne szyby nie działały, brak roletki z prawej strony, boczek rozwalony, fotel kierowcy nie działał, porysowana, lekki wgniot, reflektor lewy zbity, ogólnie oba nie działały, miał mieć ogniska rdzy na lewych tylnych drzwiach na rancie u dołu, i lekki na tylnej klapie, a miał na każdych drzwiach i nie tylko , niektóre perfidnie podmalowane, ale co do blacharki - to miałem to w dupie bo by się zrobiło. Brak zamknięcia, od schowka na tunelu, tego drewnianego, odpryski na szybie ( może przecież dalej polecieć..) silnik jakoś tak dziwnie, cykał, przewiózł nas, dał w pizde, pojeździł wolno... widać, że się chłopak nie zna bo chciałem, żeby zrobił kickdown, a on zatrzymał auto przełączył skrzynie w tryb sport i zmieniał biegi ręcznie haha... Indywidual wygląda naprawdę łądnie, czara podsufitka, bananowe skóry ale to co on odwalił, kłamiąc już mnie zraziło. Do tego kontrolka silnik o której wiedziałem i jechałem z myślą, że go postawie u mechanika i jak to jakaś pierdoła to go biorę ale w tej sytuacji odpuściłem. Do tego przebieg kręcony bo ost. wpis w ksiażkę jest w 2009r. przy 260 tys km, a teraz ma niecałe 290 tys to przez 4 lata zrobił 30 tys km ?, gdzie wcześniejesze wpisy pokazują, że ktoś ostro jebał kilometrowke ?

Teraz interesują mnie te oferty :
    http://allegro.pl/bmw-7-il-long-4-4-...773090600.html
    Sprzedawca wydaje się być ogarnięty, gwarantuje, że auto prezentuje się jak na zdjęciach, że jest sprawne i mówił co było roboione, lekko podmalowany był...

http://allegro.pl/bmw-740-4-4-286km-...765645290.html
    w tej jest trochę do zrobienia, tłumik, zderzak, coś tam jeszcze, gościu nie owija w bawełnę nawet zszedł trochę z ceny.

http://tablica.pl/oferta/bmw-serii-7...tml#cec69cc120
    tutaj jeszcze nie dzwoniłem.

Jeżeli mógłby ktoś podjechać bo ma blisko i któreś autko obejrzeć, byłbym wdzięczny, właśnie szukam rzeczoznawczy w google, bo wole żeby chłop podjechał i za 100 zl sprawdził autentyczność opisu auta, zrobił dodatkowe zdjęcia, sprawdził lakier elektrykę i techniczne sprawy niż mam znowu jechać i wracać wkur.... Szukam auta przede wszystkim sprawnego, wiem, że to nie jest nowe auto, pewne rzeczy zawsze trzeba zrobić, ale nie tak jak w białymstoku, że szyby neidziałaja, check engine, odpryski naszybie, leflektory itd itp a miał byc stan idealny... Nauczyłem się, że stan idealny dla każdego to coś innego ;D Szukam auta, które bedzię tylko dla mnie, nie na sprzedaż do końca ;D

d(-_-)b Vip Awatar ratovnik
    BMW
    E66 735Li
    Cytat Zamieszczone przez krzych Zobacz posta
    Słuchajcie.... byłem zobaczyłem, zapłakałem... Gościu to młody gnojek, okłamał mnie co do stanu technicznego, wizualnego. Tylne szyby nie działały, brak roletki z prawej strony, boczek rozwalony, fotel kierowcy nie działał, porysowana, lekki wgniot, reflektor lewy zbity, ogólnie oba nie działały, miał mieć ogniska rdzy na lewych tylnych drzwiach na rancie u dołu, i lekki na tylnej klapie, a miał na każdych drzwiach i nie tylko , niektóre perfidnie podmalowane, ale co do blacharki - to miałem to w dupie bo by się zrobiło. Brak zamknięcia, od schowka na tunelu, tego drewnianego, odpryski na szybie ( może przecież dalej polecieć..) silnik jakoś tak dziwnie, cykał, przewiózł nas, dał w pizde, pojeździł wolno... widać, że się chłopak nie zna bo chciałem, żeby zrobił kickdown, a on zatrzymał auto przełączył skrzynie w tryb sport i zmieniał biegi ręcznie haha... Indywidual wygląda naprawdę łądnie, czara podsufitka, bananowe skóry ale to co on odwalił, kłamiąc już mnie zraziło. Do tego kontrolka silnik o której wiedziałem i jechałem z myślą, że go postawie u mechanika i jak to jakaś pierdoła to go biorę ale w tej sytuacji odpuściłem. Do tego przebieg kręcony bo ost. wpis w ksiażkę jest w 2009r. przy 260 tys km, a teraz ma niecałe 290 tys to przez 4 lata zrobił 30 tys km ?, gdzie wcześniejesze wpisy pokazują, że ktoś ostro jebał kilometrowke ?

Teraz interesują mnie te oferty :
    http://allegro.pl/bmw-7-il-long-4-4-...773090600.html
    Sprzedawca wydaje się być ogarnięty, gwarantuje, że auto prezentuje się jak na zdjęciach, że jest sprawne i mówił co było roboione, lekko podmalowany był...

http://allegro.pl/bmw-740-4-4-286km-...765645290.html
    w tej jest trochę do zrobienia, tłumik, zderzak, coś tam jeszcze, gościu nie owija w bawełnę nawet zszedł trochę z ceny.

http://tablica.pl/oferta/bmw-serii-7...tml#cec69cc120
    tutaj jeszcze nie dzwoniłem.
    Odnośnie pierwszego linku to było omawiane. Ktoś był oglądać i był podobnie załamany jak Ty. Przewertuj forum, pewnie znajdziesz posta.

Mnie najbardziej wizualnie odpowiadałaby opcja z 3 linku :) Ale wiadomo wizualnie na fotkach a w realu to dwie różne rzeczy :) Dzwoń tam i pytaj co i jak :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar dzwonek
    BMW
    F01 730d ex E86 Z4 coupe,F11 525d, E65 740i, E38 750il, E38 735i
    Akurat przebieg ci sprawdzilem i napewno jest oryginalny, w holandii jest system ze przy kazdym przegladzie trzeba zarejstrowac przebieg, majac dostep do bazy mozna sprawdzic i to zrobilem, przez ostatnie 3-4 lata naprawde malo jezdzila, jezeli chodzi o stan auta to nic dziwnego, ladne sztuki w Holandii chodza kolo 6k euro, a za 3k to niestety trupa mozna kupic albo po lekkiej stluczce.
    Ostatnio edytowane przez dzwonek ; 05-12-2013 o 12:51

BMW
    e38 750i 2000r.
    Dawno temu ktoś pytał o tego longa ?

d(-_-)b Vip Awatar ratovnik
    BMW
    E66 735Li
    tydzień, 1,5, może 2.