Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
Jak czytam takie posty to scyzoryk w kieszeni mi się otwiera....

Nie mówię teraz o Tobie bo Cię nie znam itd więc nie bierz tego do siebie ale znam taki kozaków co tak mówią. "beema to musi być na benzynie" itd...

Mało kiedy widzę u takich gości jakiś paliwo w zbiorniku. Przeważnie żyd świeci aż w oczy razi. Ja do lpg nie mam nic.Wiadomo że lepiej jak go nie ma ale jak jest to co w tym złego? Załóżmy że auto pali średnio 16L/100, koszt przejechania na benzynie tego dystansu to ok 90zł a na lpg 41 więc dlaczego lpg jest taki zły? Takie głupie gadanie trochę. Na pewno bym wolał lpg niż śmierdzącego diesla chodzącego tak ciężarówka...

teki moje zdanie

Dzudza aż niemożliwe żebyś nigdy nie jechał za śmierdzielem na gazie, z niektórych śmierdzi tak że najlepszy węglowy filtr nic nie pomoże. Od razu chcę wyjaśnić że nie jestem przeciwnikiem gazu i uważam że jest to jakaś alternatywa dla obniżenia kosztów jazdy natomiast absolutnie się nie zgodzę że gaz to jest coś dobrego dla samochodu jest to tzw "zło konieczne". Takie spostrzeżenie dlaczego nie ma samochodów tylko na gaz skoro to takie cudowne rozwiązanie......No sam nie wiem. A co do diesla chciałbym wiele powiedzieć co do jego zalet ale po co się przekomarzać i tak każdy zapewne pozostanie przy swoim :-).