Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 22

W±tek: ringi w e38

Banned
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    e65
    Sk±d
    WZL

ringi w e38

montowal ktos ringi do e38 (stara lampa przed liftem)? Chodzi mi o to czy lampa jest rozbieralna czy trzeba kombinowac

Super Moderator Awatar Anatol
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    e38 735 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Cz³owieku zadajesz pytania jak dziecko z piaskownicy -----------> [glow=red:cedfb70b56]U¿yj Opcji SZUKAJ!!! To nie gryzie .........................[/glow:cedfb70b56]

Banned
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    e65
    Sk±d
    WZL
    to znowu ty ANATOL jakos cie nie polubilem. Przesledzilem troche twoich tematow i co niektore nie sa tez madre. Takze mam prosbe- nie odpowiadaj na moje zapytania i nic do mnie nie pisz prosze cie dzialasz na mnie jak plachta na byka. Bez urazy. A tak na marginesie szukajka cos mi nie dziala dzis tak jak wogole cala strona 7er. Nic do ciebie nie mam ale z regoly jak ktos o cos zapyta to twoja odpowiedz jest: UZYJ SZUKAJKI i nic wiecej. Pozdrawiam cie serdecznie mlody czlowieku

Cytat Zamieszczone przez paulo79
    to znowu ty ANATOL jakos cie nie polubilem. Przesledzilem troche twoich tematow i co niektore nie sa tez madre. Takze mam prosbe- nie odpowiadaj na moje zapytania i nic do mnie nie pisz prosze cie dzialasz na mnie jak plachta na byka. Bez urazy. A tak na marginesie szukajka cos mi nie dziala dzis tak jak wogole cala strona 7er. Nic do ciebie nie mam ale z regoly jak ktos o cos zapyta to twoja odpowiedz jest: UZYJ SZUKAJKI i nic wiecej. Pozdrawiam cie serdecznie mlody czlowieku

Byka to ty teraz wqrwi³e¶ :razz: :razz:
    Cеребряный бумер

20'' inch ALPINA Wheels

Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam

Banned
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    e65
    Sk±d
    WZL
    Byq nerwowy nie jest lekko sie tylko unosi. Zadalem proste pytanie na ktore mozna odpowiedziec jednym wyrazem a ANATOL ile sie musial napisac. Jeszcze raz- SZUKAJKA MNIE ZAWODZI DZIS WYBACZCIE. Jestesmy jedna wielka rodzina i wszyscy sa bracmi heh

Super Moderator Awatar Anatol
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    e38 735 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Raczej : ZAPRASZAM DO DZIA£U PRZEDSTAW SIÊ ---------> ;D ;D ;D ;D

Nikt nie jest doskona³y ;D .Wszyscy by chieli byæ dyrektorami ,a sprz±taæ nie ma komu .....
    Pamiêtaj jest taka s³ynna "przypowie¶æ biblijna" ---- "Wszyscy ¿ygali ,tylko Pan In¿ynier wymiotowa³ "... Pamiêtaj ja tu tylko sprz±tam ...... ;D ;D ;D ;D ;D

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Saillupus
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    e65 760i 2003r , X5 4.6iS 2002r
    Sk±d
    Szczecin
    Blog
    6
    Cz³owieku
    Antol po prostu pisze to co inni my¶l±
    zak³adasz 100 tematów zamiast za³o¿yæ jeden w którym opiszesz wszystkie swoje pytania i w±tpliwo¶ci
    a poza tym to by³o wa³kowane tysi±ce razy wiêc:
    U¯YJ OPCJI SZUKAJ!!!
    a jak nie dzia³a bo jaki¶ ba³wan bawi³ siê nasz± stron± (chyb niektórzy to zauwa¿yli) to spróbuj nastêpnego dnia albo dwie godziny pó¼niej bo sprawa zak³adania ringów nie jest nie cierpi±ca zw³oki!!!
    a takie spamowanie dzia³ów przeszkadza w wyszukiwaniu tematów ludzi którzy naprawdê maj± problem!!!
    w 100% popieram Antola
    pozdr.
    by³o e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r

Super Moderator Awatar EVAN
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Sk±d
    Kêtaki
    . Zadalem proste pytanie na ktore mozna odpowiedziec jednym wyrazem
    TAK ;D
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Banned
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    e65
    Sk±d
    WZL
    przedstawialem sie juz dawno byq. Nie jestem ani dyrektorem ani doktorem ani inzynierem a nawet nie magistrem co wiecej nawet nie sprzatam. Jestem prostym chlopem bezrobotnym i zadalem proste pytanie.Ale widze temacik nam sie rozkrecil a zapytalem o glupie ringi

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    740
    Sk±d
    wawa
    Jesli temat byl walkowany to karzdy z nas ci tak odpowie

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników