montowal ktos ringi do e38 (stara lampa przed liftem)? Chodzi mi o to czy lampa jest rozbieralna czy trzeba kombinowac
montowal ktos ringi do e38 (stara lampa przed liftem)? Chodzi mi o to czy lampa jest rozbieralna czy trzeba kombinowac
to znowu ty ANATOL jakos cie nie polubilem. Przesledzilem troche twoich tematow i co niektore nie sa tez madre. Takze mam prosbe- nie odpowiadaj na moje zapytania i nic do mnie nie pisz prosze cie dzialasz na mnie jak plachta na byka. Bez urazy. A tak na marginesie szukajka cos mi nie dziala dzis tak jak wogole cala strona 7er. Nic do ciebie nie mam ale z regoly jak ktos o cos zapyta to twoja odpowiedz jest: UZYJ SZUKAJKI i nic wiecej. Pozdrawiam cie serdecznie mlody czlowieku
Zamieszczone przez paulo79
Byka to ty teraz wqrwi³e¶ :razz: :razz:
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
Byq nerwowy nie jest lekko sie tylko unosi. Zadalem proste pytanie na ktore mozna odpowiedziec jednym wyrazem a ANATOL ile sie musial napisac. Jeszcze raz- SZUKAJKA MNIE ZAWODZI DZIS WYBACZCIE. Jestesmy jedna wielka rodzina i wszyscy sa bracmi heh
Raczej : ZAPRASZAM DO DZIA£U PRZEDSTAW SIÊ ---------> ;D ;D ;D ;DZamieszczone przez paulo79
Nikt nie jest doskona³y ;D .Wszyscy by chieli byæ dyrektorami ,a sprz±taæ nie ma komu .....
Pamiêtaj jest taka s³ynna "przypowie¶æ biblijna" ---- "Wszyscy ¿ygali ,tylko Pan In¿ynier wymiotowa³ "... Pamiêtaj ja tu tylko sprz±tam ...... ;D ;D ;D ;D ;D
Cz³owieku
Antol po prostu pisze to co inni my¶l±
zak³adasz 100 tematów zamiast za³o¿yæ jeden w którym opiszesz wszystkie swoje pytania i w±tpliwo¶ci
a poza tym to by³o wa³kowane tysi±ce razy wiêc:
U¯YJ OPCJI SZUKAJ!!!
a jak nie dzia³a bo jaki¶ ba³wan bawi³ siê nasz± stron± (chyb niektórzy to zauwa¿yli) to spróbuj nastêpnego dnia albo dwie godziny pó¼niej bo sprawa zak³adania ringów nie jest nie cierpi±ca zw³oki!!!
a takie spamowanie dzia³ów przeszkadza w wyszukiwaniu tematów ludzi którzy naprawdê maj± problem!!!
w 100% popieram Antola
pozdr.
by³o e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
TAK ;DZamieszczone przez paulo79
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
przedstawialem sie juz dawno byq. Nie jestem ani dyrektorem ani doktorem ani inzynierem a nawet nie magistrem co wiecej nawet nie sprzatam. Jestem prostym chlopem bezrobotnym i zadalem proste pytanie.Ale widze temacik nam sie rozkrecil a zapytalem o glupie ringi
Jesli temat byl walkowany to karzdy z nas ci tak odpowie