Jak szukasz gdzie¶ w okolicy Katowic to z przyjemno¶ci± pomogê :)
Jak szukasz gdzie¶ w okolicy Katowic to z przyjemno¶ci± pomogê :)
Nic ju¿ w Polsce, jak ju¿ bêdzie temat w miarê dogadany to napisze...
Obstawiam Drezno :)
Swego czasu widzia³em kilka fajnych og³oszeñ od czeskich kolegów :)
ja moze swoja bede sprzedawac
To dawaj og³oszenie w dziale i linka do aukcji. Zerkniemy ;)
widziales przeciez moja ratovnik :P felgi mam od ciebie :P
To zanim sprzedasz trzeba jakiego¶ spota ogarn±æ :)
Jak tam poszukiwania autora w±tku?
Od¶wie¿ê trochê temat, auto które mia³em na my¶li w niedzielê sprzeda³o siê w ci±gu 3 godzin, w poniedzia³ek o 7 rano jak siê dodzwoni³em za pierwszego to by³o, mimo b³agañ privat nie chcia³ przytrzymaæ auta do wtorku. O 9.30 siê sprzeda³o....
Z nudów zajechali¶my do Polkowic zobaczyæ te e38 o którym mowa w temacie.
Tak wiêc na pocz±tku powiem ¿e, w³a¶ciciel bardzo fajny cz³owiek nie mam absolutnie ¿alu ¿e tam pojechali¶my bo faktycznie i rzeczowo opisa³ auto.
Auto z daleka robi³o dobre wra¿anie, sta³o przynajmniej prosto, jednak
- auto mocno zardzewia³e moim zdaniem nie do odbudowy dla siebie. Pogni³e g³ównie drzwi na rogach, od ¶rodka pod mas± uszczelniaj±c±, spody, nadkola itd (naprawdê mocno)
- uderzone w przód, przesuniêty pas, po³amane mocowania ch³odnicy, wloty itd.
- uderzone w ty³ zagiêta wnêka ko³a zapasowego, klapa martwa
- silnik zrobi³ ju¿ swoje, ale i tak o niebo lepszy ni¿ w Radomiu, chodzi³ równo ale po rozgrzaniu s³ychaæ by³o vanosy, z inpy b³±d termostatu, rozjechane adaptacje z powodu braku katalizatorów i nieszczelnego wydechu,
- skrzynia prze³±cza³a dobrze
- ¶wieci³a trakcja inpa - kalibracja servotronica, abs ok
- ¶rodek, naprawdê by³ fajny jak by³ nowy, teraz mocno zniszczony, klawisze na drzwiach powylatywane skóra ju¿ popêkana i widaæ by³o czarne paski, drzewo ca³e pozadzierane,zag³ówek kierowcy przeciêty w pól ! je¼dzi³a kobita z du¿± klamra we w³osach i zniszczy³a zag³ówek. Ogólnie ¶rodek mocno zniszczony.
Jechali¶my na stacje zatankowaæ, kiera przestawiona, hamulce zapowietrzone, zawieszenie wybite.
- b³êdów mnóstwo od wszystkiego, spowodowane to by³o kolizj± (czujniki pdc ¶wiat³a, wentylator klimy, itp) skrzynia czysta,
- wtryski ju¿ nie najlepsze !
Ogólnie auto zamêczone, zakatowane...
W³a¶ciciel chce je "odbudowaæ" i pó¼niej sprzedaæ wiêc proszê siê wystrzegaæ w przysz³o¶ci....
Ja ju¿ swoj± pere³kê znalaz³em, lecê po ni± w sobotê...![]()
Ostatnio edytowane przez -Bolo- ; 20-11-2013 o 19:53
Daj jakie¶ foty zwiastuj±ce co kupujesz... :)