Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 53

Wątek: witam

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    A ja mam pytanie czy ty masz u siebie Mpakiet?
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Vip Vip Awatar dealer25
    BMW
    e66 750Li
    no masakra wnętrze !!!!! Piękne auto!!!!!

Początkujący Użytkownik Awatar dawca318is
    BMW
    e30 318is '90; e34 535i '90; F01 740d '10
    A widzisz . Cenna uwaga z tym wklejaniem fotek , może korzystniej bedzie to wszystko pokasowac i wkleic jeszcz raz - nim sie jakiś admin połapie co tu za smietnik zrobiłem - bo mi jeszcze na stary rok ktos do dupy nakopie .
    A wracając do Twoich uwag - to faktycznie nie wiem dlaczego nie dali pasów i raczek pod kolor - skoro juz coś takiego w dobrze wyposażonych E30 widziałem .

Tak , mam pełny Mpakiet , włacznie z fabrycznym chipem Alpiny który był dołozony w salonie BMW w Bremen
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 30-12-2013 o 10:16

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    No właśnie tak mi się wydawało :)

Ładne autko ale te rączki nie w kolorze zmotywowały by mnie do szukania czarnego sufitu

Powiedz tez jak spisuje sie 740d bo oprócz 750i/il to najlepszy ponoć motor do F
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

BMW
    Nie nie , czarna alcantara na podsufitówce to jest wyposażenia prawie standardowe . Może zostanę jednak przy brązowej - tym bardziej że braz nie wystepuje z oknem dachowym .

Doświadczony Użytkownik Awatar MC1
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Bardzo fajny kolor wnętrza, sufit też super ale.......czarny w połączeniu z fotelami wyglądałby super super :-). Tak czy siak eFy są świetne.
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.

Zaawansowany Użytkownik Awatar ohara5
    BMW
    F01
    Bajeczka naprawdę auto godne pochwały wnętrze i do tego super silnik, oj trzeba zacząć odkładać na takiego:)

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Furacz nieziemski, sufit w tym kolorze bajka. Lodówka tak jak w e65/66 znów zajmuje sporą część bagażnika...szkoda.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Bardzo fajne auto :) i wyposażenie ;)
    Przebieg też widać autentyczny... 3 lata i prawie 170Tkm . Czyli prawie tyle co większość E38 i E65 na allegro :D
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

BMW
    Dzisiaj jak jechałem na Kraków - przyjrzałem się krytycznie wnętrzu mojej eFki - że niby z tą czrna podsufitówką - i powiem że ni w ząb tego bym nie widział . Poprzedni ( czytać : pierwszy właściciel ) bardzo zmyślnie sobie to skomponował . Jest czarny spód , brązowy środek z elementami drewnianymi , do tego deska rozdzielcza obszyta skóra z czarną skórzaną wstawką od góry . wstawka ta przechodzi poziomem na obie strony drzwi , tworząc na górnych częściach boczków drzwiowych czarny pasek , łączacy sie z tylną czarną połką . Do tego elwmenty sterowania na boczkach i suficie też są czarne . Słupki są obszyte brązową skórą , które to zaś są zszyte z brazowa podsufitówką . Co do czarnych rączek - to są z wstawkami z tej samej okleiny drewnianej która jest na desce .
    Także jak cholera bym na to nie spoglądał - to nie ma sie do czego przyczepić .
    Zapraszam więc kolegów ADASIO i MC1 do obejrzenia w miarę możliwości mojej podsufitówki na żywo

Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    No właśnie tak mi się wydawało :)

Ładne autko ale te rączki nie w kolorze zmotywowały by mnie do szukania czarnego sufitu

Powiedz tez jak spisuje sie 740d bo oprócz 750i/il to najlepszy ponoć motor do F
    A powiem szczerze , co do silnia to bym zgrzeszył gdybym narzekał . wprawdzie nie ma to takiego kopa jak 760 , ale do sprawnego poruszania sie w zupełności wystarczy .
    Mam do tej mojej trzylitrówki zapiętego chipa alpiny , załączanego pilotem , podobnym do pilota jakiego mam do ogrzewania webasto . Raz , gdy jeszcze smigałem na letnich gumach to , to coś załączyłem i od razu wiedziałem dlaczego 750D wyjeżdża z fabryki tylko w xDrivie . wiec pilot leży sobie w szufladzie , a ja jeżdze na seryjnych nastawach . Mocy i momentu wystarcza do wszystkiego . Od spokojnej jazdy na nastawach Normal , gdzie szósty bieg zapina sie już przy 100 km/h przy 1600 obr/ min i to jeszcze sprawnie przyspiesz bez zbędnej redukcji . po spychanie z lewego pasa jakichś dupowozów typu S500 , czy nawet Panamery , (na nastawach sport czy sport+ ) gdzie szóstka wskakuje dopiero przy 230 km/h .
    Raczej mam ciężką nogę - wiec jak już sie wjeździłem - to średnia spalanie mam cały czs na poziomie 11,4 do 11,9 i tyle faktycznie wlewam do baku wyliczajac przejechane kilometry .
    Z własnego doświadczenia nie polecam faktycznie jedynych dostępnych i zalecanych przez BMW opon Pirelli . Rozumiem że auto cięzkie , duży moment obrotowy , ale jak dla mnie to jakaś masakra - żeby opony klasy premium były tak liche .
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 31-12-2013 o 20:37 Powód: Edytuj posty zamiast pisać jeden pod drugim ;)

Uprawnienia umieszczania postów