Jakby co to posklejam, ale wydaje mi się że powinieneś uważnie prześledzić punkt nr 7, no i przede wszystkim wrzucić fotki na serwis hostingowy ;)
Jakby co to posklejam, ale wydaje mi się że powinieneś uważnie prześledzić punkt nr 7, no i przede wszystkim wrzucić fotki na serwis hostingowy ;)
No to może tym razem mi sie uda - juz wolał bym wsadzić v8 do e30 niż sie bawić z tymi fotami - ale czego sie nie robi dla zaspokojenia ciekawości "współplemienców" siódemkowiczów :)
no i coś jest nie tak bo mi nie przyjmuje url
Edytuj posty!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 16-11-2013 o 22:31
foty dawaj na www.vpx.pl potem "insert image" w odpowiedzi na forum i musi być dobrze
Witam. Gratki za model :)
Jeszcze raz grtuluje pięknego egzemplaża;)
Kolor bardzo kontrowersyjny :) Lepiej żebyś jej nie zarysował :)
No witam szanowne Państwo . Jakiś chyba pieprzniety jestem bo nawet mi to nie wchodzi http://vpx.pl/. Mam komunikat ze strony 7er - error nieprawidłowy plik . Zaraz bede rzucał laptopem jak kiedyś .
I dziekuje za gratulacje . A faktycznie kolorek niczego sobie i jak zarysuje to od razu nóż do tapet i po żyłach
Ostatnio edytowane przez dawca318is ; 16-11-2013 o 21:42
Wyślij mi na pw jakiś adres tego Twojego zdjęcia ;)
Witam wszystkich po świętach .
Mam nadzieję , że moje obiecane dawno , dawno temu fotki będą wreszcie widoczne
Proszę mi wybaczyć ten "bajzel" z tyłu , ale drugi rząd siedzeń przejął przez zasiedzenie mój syn
Na chwilę obecna widoczny zapis przy odpalaniu , informuje o 10 tysiącach do odwiedzin w serwisie
Wybaczcie , ale serwer postawił się w poprzek przy fotkach zewnętrznych , szczególnie bocznych i tylnych . Wkleję przy najbliższej okazji .
Gwoli wyjaśnienia . Fota bagażnika wklejano tytułem pokazania zmniejszonej pojemności w związku z lodówka .
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 30-12-2013 o 10:15 Powód: Edytuj posty zamiast pisać jeden pod drugim ;)
To wnętrze po prostu rozpier*oliło mi właśnie beret
Jak bym baardzo się chciał czepiać to tylko do rączek na podsufitce, że nie są w kolorze i z tego samego powodu pasów bezpieczeństwa.
BTW: Jak będziesz wklejał zdjęcia, to po każdym nie zapisuj od razu posta tylko kolejny raz naciśnij ikonkę zdjęcia i wrzucaj następne ;)
Dałbyś też foty swoich klasyków, a jak byś miał fote silnika z E34 to już bajka.
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 30-12-2013 o 10:13
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion