Marze o takim scenariuszu gdzie pod moim domem stoi przynajmniej jedno z Twoich aut. Bardzo ładnie
Marze o takim scenariuszu gdzie pod moim domem stoi przynajmniej jedno z Twoich aut. Bardzo ładnie
Witaj Kronos...Zamieszczone przez Kronos
Ciężko mi dać Ci jednoznaczną radę. E65 to auto dużo nowocześniejsze i bardziej skomplikowane, a co za tym idzie bardziej problematyczne w obsłudze. Np. w mojej któregoś dnia zapalił się komunikat: STOP! otwarta maska - ryzyko wypadku! Ostro wyhamowałem, zjechałem na pobocze, sprawdzam maskę - zamknięta. Gonię do serwisu i opisuję, co się stało - a gość z szerokim uśmiechem: -Panie, "ten typ tak ma" i czasem się ta kontrolka zapala ot, tak... Więcej się taki incydent nie powtórzył, ale do przyjemności taki komunikat nie należy (zwłaszcza jak jedziesz 180 km/h) :-)
E38 (mimo, że mam ją sporo dłużej) nigdy sobie ze mnie tak nie żartowała :-)
Więcej elektroniki - więcej problemów. Takie moje zdanie.
Ale z drugiej strony - 6 biegowy steptronic, dynamic drive, DTC - to rzeczy których w E38 szukać na próżno - a dają tyle "frajdy z jazdy"
Pozdrawiam
Ludzie dzielą się na miłośników BMW i osoby skrzywdzone przez los...
Fajnie wyglądają te dwie siudemy koło siebie. Mateo mam nadzieje , że jak będzie zlot na Śląsku to wpadniesz (nie ważne którą aby siudemą) ! :-)
Pić trzeba ! Jeść można !
Jak tylko czas pozwoli, wpadnę :-)Zamieszczone przez olejus
Pozdrawiam
Ludzie dzielą się na miłośników BMW i osoby skrzywdzone przez los...