JW. Idzie to aktywowac w e38 99r?
JW. Idzie to aktywowac w e38 99r?
A co to wogóle jest?
Nie swiatla awaryjne, tylko swiatla stop i pozycyjne tylne. Tak zeby z daleka bylo widac ze pojazd przed toba hamuje.
Ciekawe czy mam taki coś w phaetonie :P idzie to jakoś zobaczyć/sprawdzić czy tylko wizualnie pojazd jadący za nami, może to zobaczyć?
MC1 bylem o kolegi podlaczyc sie na kompa i powiedzial mi jak to dziala, cytowal wpisy z jakiegos forum bmw, i napisane bylo ze 3 stopy +pozycje tylne migaja, tak zeby najwieksza powierzchnia lampy byla widoczna. Ja osobiscie widzialem taki bajer w citroen ds4 i tam faktycznie ledowe awaryjne migaly szybko.
Możliwe że w BMW jest jakoś to pokombinowane (w większości samochodów podczas awaryjnego hamowania zapalają się światła awaryjne).....Ale skoro już hamujemy to i tak palą się nam "stopy"(nie w butach hehe) światła postojowe też więc jakby dodatkowo zapaliły się jeszcze awarie to byłoby jeszcze więcej powierzchni do świecenia. No ale ok. może i tak być. Pzdr.
MC1 zgodzę się z Tobą przerobiłem kilka nowych aut(nie BMW) i w większości o ile był taki asystent hamowania to tylko i wyłącznie zapalały się awaryjne światła i na zegarach świeciło się jak przy awaryjnych