Piekna jest ale zestaw audio porownujac do jakosci innych podzespolow auta to jest totalna porazka.. Jak na takie auto to audio powinno grac a nie brzeczec.. DSP juz troche lepiej sobie radzi ale to tylko wystarczy przecietnemu sluchaczowi.. Moze ja jestem za bardzo wrazliwy bo "jestem" muzykiem, gram na kilku instrumentach i jak dla mnie musi audio w samochodzie grac i ma byc slyszalny kazdy dzwiek!
Nagraj sobie dzwięk o częstotliwosci około 40Hz i pusć w swoim aucie.. Jakie wrazenia? Praktycznie go nie uslyszysz a glosniki ledwie przetrwaja tą mękę.. A biorąc pod uwagę muzykę gdzie chcesz bardzo dobrze uslyszec gitare basową niestety ale te 40Hz musi byc slyszalne inaczej nie bedziesz slyszal kazdego zagranego dzwieku przez basiste ;)
A co do wiejskich golfow to masz racje ale tam montuja lipnej jakosci sprzet byle mialo jak najwiecej watow aby zatrzęsło całą wioską odrywającą sie tylną rejestracją... W 7er nigdy tego nie zrobie.. nie musi byc glosno.. Musi byc slyszalny kazdy dzwiek.. przynajmniej dla mnie.. ;)

Odpowiedz z cytatem