Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: Przebieg MB W140

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar chytrusek
    BMW
    e38 740 M62B44
    420 tys. w tym mercu wskazuje tylko licznik. I być może nawet nie jest cofnięty ;-) Po prostu kręci się po raz trzeci... Miałem mercedesy i wiem, że nawet welurowe, czy szmaciane wnętrze przy przebiegu 500 tys. nie wykazuje śladów zużycia, a jeśli już, to delikatne. Natomiast W140 jest klasą samą w sobie i to był ostatni merc wyprodukowany "na trwałość" i trzeba mieć "talent". żeby doprowadzić go do takiego stanu przy jakimkolwiek przebiegu...

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    Cytat Zamieszczone przez chytrusek Zobacz posta
    Natomiast W140 jest klasą samą w sobie i to był ostatni merc wyprodukowany "na trwałość" i trzeba mieć "talent". żeby doprowadzić go do takiego stanu przy jakimkolwiek przebiegu...
    eee, sa jednak ludzie utalentowani. nie wiem jak w tym przypadku ale wystarczy użyć "odpowiedniego" środka do czyszczenia skóry aby tak wyglądała i po roku. Dobrze pamiętam deskę rozdzielczą w rocznym aucie, którą Pan przetarł środkiem z nitro i nie dość że kolor plastiku znikł to jeszcze wzorek się stracił. znam też 2 letnie auto gdzie spleśniał dywan i pół tylnej kanapy bo pan mokry kocyk woził przez długi czas. Nauczyłem się już dawno że nawet stan kierownicy o przebiegu nie mówi, więc daleki byłbym od wróżenia przebiegu po samych fotach.

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Auta tej klasy potrafią mieć tak wyglądający środek przy 500-600 tys tyle że od kilkunastu lat tyrany i katowany.

Właścicielem jest zawsze wtedy pan który codziennie do pracy jeździ w tym samym drelichu z warsztatu.

I tyle.
    Czarne e32 w benzynie!