Hehe, a ja taki wątlutki jestem. Jak dobrze pójdzie wybierzemy się na browarek :D
Spoko, sześć lat siedziałem w likwidacji szkód. W tym ze 4 w opisach i w kalkulacji na audatexie... warsztat mam, dziewczyna z lakierni była przuczana przez chłopaków z polskiej edycji odpicuj mi brykę
wysłane z mojego fona za pomocą Tapatalk 2
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 27-02-2014 o 13:33 Powód: Edytuj posty zamiast pisać jeden pod drugim ;)
Uwielbiam te protekcjonalne komentarze...raz jeszcze dziękuję za przestrogę i trzeźwą ocenę sytuacji...
Elvis a co w tym złego że Emilyo napisał że dociśnie ubezpieczalnie......? Ja to zrozumiałem że po prostu nie da się wydy....ać i przypilnuje rzeczoznawcę żeby nie zaniżył wyceny i wpisał wszystko co jest uszkodzone!!!! Standardową praktyką jest że rzeczoznawcy robią dobrze ubezpieczalnią bo przez nie są zatrudnieni a nie osobą ubezpieczającym i tak kombinują żeby do wypłaty za szkodę było jak najmniej.
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
MC1 wiemy wszyscy jak postępują ubezpieczalnie ,ale nie wypada pisać na otwartym forum rzeczy typu ,ze przy okazji stłuczki ,że się przy okazji wyciągnie z ubezpieczalni na inne elementy itp.
Szkoda ,ze to co napisałem zostało tylko i wyłącznie żle odebrane ,miałem na myśli tylko to ,że NA FORUM SIĘ TAKICH RZECZY NIE PISZE i tyle.
Wałki, jakie poszkodowanym się wciska to poezja. Kto nie zna kodów, nie wie, że jest dymany na wszystkim co się da. Od 45 zeta za rbg po pomijanie podstawowych czynności technologicznych. Do tego co najmniej 50% amortyzacji na części i powłokę lakierową. Nie wspomnę o prawidłowej kwalifikacji wymiana/naprawa.
A to, że mam możliwość naprawy troszkę taniej to moja sprawa. Poza tym napisałem może wystarczy.