Hej,
dziękuje za liczne opinie i bardzo biore je do siebie. Pomimo, że to nie spełnione auto z młodości dość mocno stąpam na ziemi, także raczej nie dam sobie wcisnąć "gruza". Wiem jak kosztowna może być BM-ka po swojej e39. Dlatego także pytam o te wszystkie wady, bolączki tego modelu aby wiedzieć na co przy okazji zwrócić uwagę... Oczywiście właściciel mówi co to nie wymieniał itd. aczkolwiek biorę na wszystko poprawkę. Druga sprawa, że Passata sprzedaję bardziej z kwesti takiej iż potrzebuję trochę gotówki.. a rynek jaki jest taki jest! Jak dzwonią do mnie z ofertami typu dam 12 tyś to śmiać mi się chce... Auto w dobrym stanie, napędy sprawne, skrzynia działa bardzo dobrze, silnik oraz gaz spisuje się rewelacyjnie. Aczkolwiek, jeśli ta BM-ka okazała by się w zadawalającym stanie myślę, iż spalanie może być podobne 13-15 l gazu / miasto?? Jeśli się mylę poprawcie mnie proszę.
Także, jeśli ten model posiada jakieś bolączki etc. to proszę walcie prosto ! bo spotkanie z właścicielem mam na czwartek umówione. Pojechać, pojadę napewno gdyż mam 50km tylko do zrobienia, także zobaczyć nie zaszkodzi a w najgorszym układzie będe wiedział jak wyglądają 7er'ki z tych roczników :-)
Pozdrawiam,
Bartek