Cytat Zamieszczone przez betii7 Zobacz posta
Sprzedawca twierdzi ze ma w papierach 2007r i nic więcej. Ale odpuszczam ja sobie bo kolega MC1 jak pisał wyżej oglądał ja i jest kilka mankamentów
Doskonale cię rozumiem bo ja przy mojej obecnej zostanę na dłużej bo zdaję sobie sprawę co to znaczy kupić dobre E65, ja moją poprzednią tez kupiłem i miała kilka kwiatków do zrobienia. Doprowadziłem ją wręcz do stanu idealnego pod względem mechanicznym jak i z delikatnymi poprawkami zewnętrznymi a teraz niech służy nowemu nabywcy.
Moją obecną mam z Polskiego salonu z pełną historią jak i dokumentacją podano mi ja na tacy i sam miałem dokonać wyboru z dwojga złego wybrałem tą dziewiczą jak dla mnie bo gdyby nie ta sztuka to dalej bym się cieszył moja ex 745.
Reasumując w dzisiejszych czasach trudno znaleźć auto z rynku używek dobre auto bo dobrego nikt nie sprzedaje a jak już chce sprzedać to jest to mega wyczyn za adekwatnie rozsądne pieniądze do stanu samochodu. I zamiast komuś obcemu robić prezent lepiej czasami dobić auto i wtedy je oddać za przysłowiowe frytki a szczęśliwy nabywca pomyśli wówczas że zrobił interes życia :)