W sensie pokaż na necie instalkę LPG do tego konkretnego silnika.
W sensie pokaż na necie instalkę LPG do tego konkretnego silnika.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Co mam Ci wkleić link do np sklepu/allegro z instalacją stricte do n62 4.8? Logiczne, że czegoś takiego nie ma... chcesz drążyć sprawę to zapraszam na lpg-forum.pl http://lpg-forum.pl/bmw-e65-750-i-20...html?hilit=n62 a konkretnie do Nikodema który nie tylko jest autorytetem w instalowaniu lpg, ale również naprawia samochody BMW
nr tel na stronie głównej.
Sprzedawca twierdzi ze ma w papierach 2007r i nic więcej. Ale odpuszczam ja sobie bo kolega MC1 jak pisał wyżej oglądał ja i jest kilka mankamentów
Doskonale cię rozumiem bo ja przy mojej obecnej zostanę na dłużej bo zdaję sobie sprawę co to znaczy kupić dobre E65, ja moją poprzednią tez kupiłem i miała kilka kwiatków do zrobienia. Doprowadziłem ją wręcz do stanu idealnego pod względem mechanicznym jak i z delikatnymi poprawkami zewnętrznymi a teraz niech służy nowemu nabywcy.
Moją obecną mam z Polskiego salonu z pełną historią jak i dokumentacją podano mi ja na tacy i sam miałem dokonać wyboru z dwojga złego wybrałem tą dziewiczą jak dla mnie bo gdyby nie ta sztuka to dalej bym się cieszył moja ex 745.
Reasumując w dzisiejszych czasach trudno znaleźć auto z rynku używek dobre auto bo dobrego nikt nie sprzedaje a jak już chce sprzedać to jest to mega wyczyn za adekwatnie rozsądne pieniądze do stanu samochodu. I zamiast komuś obcemu robić prezent lepiej czasami dobić auto i wtedy je oddać za przysłowiowe frytki a szczęśliwy nabywca pomyśli wówczas że zrobił interes życia :)
Już się zastanawiam czy w Niemczech nie kupic. Kiedyś już przyprowadziłam auto z Hamburga ale od Niemca z pod domu nie od handlarza. Wiem ze opłaty będą duże ale tutaj już trace nadzieje na cos konkretnego ;)
Jak to mówią na książce serwisowej się nie jeździ a jej wydrukowanie to kwestia kilku minut więc..
pewnie że lepiej mieć auto z książka itd, ale wg mnie o wiele ważniejsze jest to w jakim auto jest stanie mechanicznym i blacharskim,
niż to że jest z 2005 a zarejestrowane w 2006 bo to żaden kłopot jak dla mnie
A ta sztuka co pokazałaś całkiem ładna jest
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Wiem Adasio że ładna...ale nie benzyna ha ha ha :) Na pewno przy zakupie jakiejkolwiek będę sprawdzała ja w serwisie,bo zdaje sobie sprawę ze książke to na allegro mogę kupić ;)
Adasio tym zdaje się dałeś przytyk mi tym wpisem ok wiem co miałeś na myśli ja swoja mam w idealnym stanie technicznym jak i wizualnym a różnicę widzę nawet po mojej poprzedniej. A o książkach i wszystkich dokumentach to nie wspominam bo mam ich komplet jak i wgląd do całej historii tak że uwierz mi dokumentacja tez jest ważna co można sprawdzić ja w ASO
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!