Dziś wrzuciłam kolejny kolejny vin do rozkodowania i mam pytanko czy możliwe żeby po vinie nie wyszło że auto ma dynamic drive?? Gościu mówi ze to ma. A tu nie widze ani tego ani edc. Podpowiecie tez jak to jest z liftem?? Bo prawde powiedziawszy pierwszy raz widze ze auto z marca 2005 jest po lifcie. Zawsze natrafiałam na takie z późniejszych miesięcy 2005. dzieki
Betti lift właśnie zaczął się od marca i jest to możliwe. Co do DD to na razie nie wiem co i jak.
Ja właśnie też nie wiem ;) facet się upiera ze DD jest a w vinie nie widze. chyba pozostaje mi się bujnąc do Wrocławia i na serwisie sprawdzic
DD nie trzeba na serwisie sprawdzać.
Widać pod maską :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
dobrze wiedzieć ;) A możliwe jest ze w vinie nie wyszło?? czy nie ma takiej możliwości??
Dynamic drive musi byc w vinie.
od ktoregos roku w wersjach po lifcie moze byc juz Adaptive Drive czyli polaczenie dynamic drive i dynamic damper control czyli nie bedzie w vinie dynamic drive ani prawodopodobnie edc (electronic damper control)
Chyba masz racje. Trzeba dokładnie rozkodowany vin pooglądać.