Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 50

Wątek: BMW 730D RADOM może ktoś zna?? prosze o pomoc

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e65
    Pewnie tak Adasio. Ale potem jakbym chciała sprzedać to ciężko będzie tłumaczyć. w papierach rok prod ma 2007. wiem ze w Niemczech nieraz wpisują date rejestracji jako rok produkcji tam się to zdarza. Jednak po vinie wychodzi data i weź to potem wytłumacz kupującemu ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    f01
    Cytat Zamieszczone przez betii7 Zobacz posta
    Pewnie tak Adasio. Ale potem jakbym chciała sprzedać to ciężko będzie tłumaczyć. w papierach rok prod ma 2007. wiem ze w Niemczech nieraz wpisują date rejestracji jako rok produkcji tam się to zdarza. Jednak po vinie wychodzi data i weź to potem wytłumacz kupującemu ;)
    Ja moja po lifcie mam Rok produkcji 2005 a pierwsza rejestracja jest w 2007 i tak mam w DW zapisane myślę że w tym wypadku i tamta 7 ma taki zapis.
    Ja moja oczywiście kupowałem jako E65 z 2005 roku bo pierwsze jej dwa lata były pokazowe w salonie Bmw Olszowiec

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e65
    Sprzedawca twierdzi ze ma w papierach 2007r i nic więcej. Ale odpuszczam ja sobie bo kolega MC1 jak pisał wyżej oglądał ja i jest kilka mankamentów

Zaawansowany Użytkownik Awatar PaweliGosia
    BMW
    S8 D2, W221 S500
    Cytat Zamieszczone przez Bezi Zobacz posta
    W sensie pokaż na necie instalkę LPG do tego konkretnego silnika.
    Co mam Ci wkleić link do np sklepu/allegro z instalacją stricte do n62 4.8? Logiczne, że czegoś takiego nie ma... chcesz drążyć sprawę to zapraszam na lpg-forum.pl http://lpg-forum.pl/bmw-e65-750-i-20...html?hilit=n62 a konkretnie do Nikodema który nie tylko jest autorytetem w instalowaniu lpg, ale również naprawia samochody BMW
    nr tel na stronie głównej.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    f01
    Cytat Zamieszczone przez betii7 Zobacz posta
    Sprzedawca twierdzi ze ma w papierach 2007r i nic więcej. Ale odpuszczam ja sobie bo kolega MC1 jak pisał wyżej oglądał ja i jest kilka mankamentów
    Doskonale cię rozumiem bo ja przy mojej obecnej zostanę na dłużej bo zdaję sobie sprawę co to znaczy kupić dobre E65, ja moją poprzednią tez kupiłem i miała kilka kwiatków do zrobienia. Doprowadziłem ją wręcz do stanu idealnego pod względem mechanicznym jak i z delikatnymi poprawkami zewnętrznymi a teraz niech służy nowemu nabywcy.
    Moją obecną mam z Polskiego salonu z pełną historią jak i dokumentacją podano mi ja na tacy i sam miałem dokonać wyboru z dwojga złego wybrałem tą dziewiczą jak dla mnie bo gdyby nie ta sztuka to dalej bym się cieszył moja ex 745.
    Reasumując w dzisiejszych czasach trudno znaleźć auto z rynku używek dobre auto bo dobrego nikt nie sprzedaje a jak już chce sprzedać to jest to mega wyczyn za adekwatnie rozsądne pieniądze do stanu samochodu. I zamiast komuś obcemu robić prezent lepiej czasami dobić auto i wtedy je oddać za przysłowiowe frytki a szczęśliwy nabywca pomyśli wówczas że zrobił interes życia :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e65
    Już się zastanawiam czy w Niemczech nie kupic. Kiedyś już przyprowadziłam auto z Hamburga ale od Niemca z pod domu nie od handlarza. Wiem ze opłaty będą duże ale tutaj już trace nadzieje na cos konkretnego ;)

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Jak to mówią na książce serwisowej się nie jeździ a jej wydrukowanie to kwestia kilku minut więc..

pewnie że lepiej mieć auto z książka itd, ale wg mnie o wiele ważniejsze jest to w jakim auto jest stanie mechanicznym i blacharskim,
    niż to że jest z 2005 a zarejestrowane w 2006 bo to żaden kłopot jak dla mnie

A ta sztuka co pokazałaś całkiem ładna jest
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e65
    Wiem Adasio że ładna...ale nie benzyna ha ha ha :) Na pewno przy zakupie jakiejkolwiek będę sprawdzała ja w serwisie,bo zdaje sobie sprawę ze książke to na allegro mogę kupić ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    f01
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    Jak to mówią na książce serwisowej się nie jeździ a jej wydrukowanie to kwestia kilku minut więc..

pewnie że lepiej mieć auto z książka itd, ale wg mnie o wiele ważniejsze jest to w jakim auto jest stanie mechanicznym i blacharskim,
    niż to że jest z 2005 a zarejestrowane w 2006 bo to żaden kłopot jak dla mnie

A ta sztuka co pokazałaś całkiem ładna jest
    Adasio tym zdaje się dałeś przytyk mi tym wpisem ok wiem co miałeś na myśli ja swoja mam w idealnym stanie technicznym jak i wizualnym a różnicę widzę nawet po mojej poprzedniej. A o książkach i wszystkich dokumentach to nie wspominam bo mam ich komplet jak i wgląd do całej historii tak że uwierz mi dokumentacja tez jest ważna co można sprawdzić ja w ASO

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez tedi Zobacz posta
    Adasio tym zdaje się dałeś przytyk mi tym wpisem ok wiem co miałeś na myśli ja swoja mam w idealnym stanie technicznym jak i wizualnym a różnicę widzę nawet po mojej poprzedniej. A o książkach i wszystkich dokumentach to nie wspominam bo mam ich komplet jak i wgląd do całej historii tak że uwierz mi dokumentacja tez jest ważna co można sprawdzić ja w ASO
    HAHAH nawet o Tobie nie myślałem :)

po prostu tak uważam i tyle
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!