Z racji wieku samochodu, prawdopodobnie zaproponują Ci używaną część, naprawę, bądź o ile jest, jakiś zamiennik, chyba że jesteś w stanie udowodnić że jest bezwypadkowy, i oryginalny w całości, wiem bo z rok temu mi jakieś gnojki w e34 przywaliły
Z racji wieku samochodu, prawdopodobnie zaproponują Ci używaną część, naprawę, bądź o ile jest, jakiś zamiennik, chyba że jesteś w stanie udowodnić że jest bezwypadkowy, i oryginalny w całości, wiem bo z rok temu mi jakieś gnojki w e34 przywaliły
opisywany jest każdy element samochodu np. czujnikiem mierzone powłoka lakiernicza każdego elementu jeżeli coś było malowane opis w jakim zakresie i w jaki sposób zostalo usunięta to samo dotyczy wnętrza auta wyposażenia,doposażenia kontrola stanu zawieszenia uwzględnione wszystkie wymienione elementy ogumienie stan, marka Na moim certyfikacie opisane jest wszystko zgodnie z stanem faktycznym a nie życzenia noworoczne sprzedającego choć nie wykluczam że takowe za odpowiednią formą nacisku mogą się pojawić na takich dokumentach w końcu żyjemy Polsce i opis wygrzewał się w słońcu Kaliforni a w rzeczywistości został wyłowiony w Nowym Orleanie
Ostatnio edytowane przez kruger32 ; 10-11-2013 o 14:27