no to panowie kiedy jakis spocisz?
no to panowie kiedy jakis spocisz?
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
pw zostalo wyslane ;D ;D ;DZamieszczone przez trolu
witam bardzo serdecznie :)
BEZ KOMENTARZA..... ;D
Witam witam ;) Przybywa tych 7er'ek xD
Zadziorna bestia ale ja też wolę klasyczną e38 :D Grunt że Siódemka ;) Pozdro!!!
PS.
Chyba czas już wkońcu przedstawić moją :D jak tylko brudaska umyję jutro porobię fotki :]
Również witam...
Witam
wreszcie grono e65 się powiększa ;p
bardzo podoba mi się e65 ale wole swoje e38 ale jako drugą do kolekcji to bym nie pogardził :D
takie mało dyskretne pytanko... ile ma przebiegu? bo po fotelach widać że już troche sie najeździła...
pozdr.
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
no juz ma zrobione 350tys km....a co do fotelow....to wlasniejestem w trakcie poszukiwania i checi wymiany na te z Comfort(masaze el.zagl)te max wyposazone...szukam jakiejsciekawej oferty
pozdr
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Witam. Piękna :D
Witka Tomek :D
Witam piękny fur ;) Fotele zmieniasz ---->powodzenia Jak felgi byś zmieniał -----PW ;D
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
Witam
...i zapraszam do Krakowa
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...