Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
A masz w nim (w tym oku) rentgen, czy może swoja wiedzę opierasz na kuli jak wróżki to robią, albo z kart wróżysz jak wróżek Maciej?
Skąd takie wnioski masz kolego?
Z paru zdjąć nota bene marnej jakości?

że w tej chwili z autem np nic się nie dzieje to nie oznacza że za +/- 10 czy 100 km coś nie padnie,a Ty twierdzisz że na ''twoje oko'' nie trzeba nic robić ??? ciekawe masz podejście
Niestety zapewniam Cie że owo podejście jest bardzo mylne,

Proponuje raczej skupić się na faktach niż na domysłach i wróżeniu z fusów od kawy

PS
Jakub podsumował temat i tez się z tym zgadzam - paskudne auto zaraz urośnie do miary cudu bo jest oklejone folia - paranoja
ADASIO, ani ja ani ty też nie masz rentgena w oczach jak przytoczony wróżbita Maciej.
Więc nie ma co na podstawie fotek wyciągać ostatecznych wniosków, że coś nie jest warte uwagi :)

Każdy ma indywidualne podejście. Ja mam takie. ADASIO ma inne, którego nie ma co narzucać jako jedyne właściwe :)

Tak samo nie ma gwarancji, że w żadnym innym i np. twoim też coś nie padnie za +/- 100km, wiec nie ma co siać zamętu i straszyć :)

Trzeba po prostu sprawdzić auto na żywo (oględziny, serwis itp.), a to również nie da gwarancji, że coś nie padnie po jakimś czasie.
Tak samo nie dadzą ci gwarancji w serwisie, że funkiel nówka nieśmigana 7er z salonu nie padnie zaraz po wyjeździe z niego. Oczywiście prawdopodobieństwo jest statystycznie mniejsze, ale nie zerowe :) Gwarancja jest na usterki a nie na to, że coś się nie zepsuje :)