https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
ADASIO, ani ja ani ty też nie masz rentgena w oczach jak przytoczony wróżbita Maciej.
Więc nie ma co na podstawie fotek wyciągać ostatecznych wniosków, że coś nie jest warte uwagi :)
Każdy ma indywidualne podejście. Ja mam takie. ADASIO ma inne, którego nie ma co narzucać jako jedyne właściwe :)
Tak samo nie ma gwarancji, że w żadnym innym i np. twoim też coś nie padnie za +/- 100km, wiec nie ma co siać zamętu i straszyć :)
Trzeba po prostu sprawdzić auto na żywo (oględziny, serwis itp.), a to również nie da gwarancji, że coś nie padnie po jakimś czasie.
Tak samo nie dadzą ci gwarancji w serwisie, że funkiel nówka nieśmigana 7er z salonu nie padnie zaraz po wyjeździe z niego. Oczywiście prawdopodobieństwo jest statystycznie mniejsze, ale nie zerowe :) Gwarancja jest na usterki a nie na to, że coś się nie zepsuje :)
Żeby ostudzić zapały co u nie których względem tego auta to sprzedał go dziś o 15.00. Hehehe i po temacie Koniec kropka.
Dla niektórych szczęście, dla niektórych szkoda.
Ktoś z forum kupił??
Nie wiem. Napisałem do niego żeby posłał mi na maila dzwięk tego klekotania w tym motorze bo byłem ciekaw jak to napier.ala,no ale nie zdążył bo napisał mi ,że dziś o 15.00 sprzedał. Amen
A powiedział za ile poszło? Zszedł jeszcze z ceny?
Nie wiem. Dostałem mail ze sprzedał. Moge spróbować napisać ,może mi odpisze. Chcesz???