U mnie raczej nie problem z poduszkami bo na zimnym slychac czasem strzelanie jakby w kolektorze ssacym i taka lekko nierówna praca
Piszac skrzynia chodziło mi własnie o to sprzęgło hydrokinetyczne, zle sie wyrazilem
Nie moge sie polaczyc przez inpe i posprawdzac wszystkiegotj korekt itp chyba ze ktos podpowie jak to zrobić w ista-d
Podbije jeszcze temat bo mam dylemat
Jak powinny sie krecic slimaki silniczkow valvetronika? cieżko czy lekko
Te co mam kreca sie z wyraznym dosc ciezkim oporem
Mam drugie dwa bo dostalem w gratisie ale kreca sie lekko
Jakies sugestie?
moze ktos podrzucic foto wyjechanych wałków ciekawy bym był wywala mi zaplony ale to juz roznie raz na bank 1 a zas znow bank 2,dodam ze siedze juz nad nia tydzien wczoraj znalazlem pekniety czujnik walka mimosrodowego wymienilem i juz sie cieszylem ze bedzie ok a tu dupa jakies podpowiedzi cewki wszystkie nowe a po za tym inny warsztat sedzial na nia ponad pol roku wymienili wszystkie komputery wszystkie inne pierdoly i nic rozebralem obie strony ale jakos nie widze zuzycia wiec przydalo by sie jakies foto za miesiac mam zamiar nia do polski jechac bo sie skusilem i odkupilem ja od goscia sobie mysle ja jej nie naprawie pomoze ktos moze foto jakies wywalonego walka i dzwigienek kontra foto dobrych ?????
i wogole chodzi jak kupa dopiero sie zbiera powyzej 3 tys a tak to ciezko ze skrzyzowania ruszyc jak sie za mocno gaz nacisnie,czy u was tez jest tak ze jak sie sprawdza stany to pokazuje ze czesciowo sterowany przepustnica? a powinno tak byc czy nie ?
Edytuj posty!!!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 27-04-2016 o 10:25
Podeślij maila na pw to Ci wyślę
Może być to też wina wpadnietego w gniazdo zaworu (jeździ na lpg? ) Druga sprawa co mi ostatnio mech mówił że miał taki przypadek to olej jeśli świeżo kupiony i zalany przez poprz właściciela tani gesty polsyntetyk może on być sprawca Konkretnie hydrauliczne regulanty luzu zaworowego
no wiec tak jak spuszczalem olej to jak woda wiec raczej nei byl 10/40 zalalem katalogowym 5/40pd i to juz jak pisalem wyzej raz jak odpalam to tak jakby nie mial cisnienia na wszystkich garach zas drugi raz znowu wywala na innych cylindrach
sam nie wiem gdzie szykac przyczyny kolektor ssacy byl rozbierany zlozony na silikon chodzi auto na gazie ale sam nie wiem czy sdejmowac glowice i robic od podstaw czy zajac sie valvetronikiem na wolnych maja te same ustawienia zas jak dodam gazu to dopiero po chwili sie zmieniaja ustawienia
kilka fotek
a jednak nie dodam chyba za duze pliki
a czy moze mi ktos powiedziec czy z ta przepustnica to tak ma byc bo czytalem ze on dziala tylko w trybie awaryjnym ?
Edytuj posty!!!!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 27-04-2016 o 10:27
Podpinales pod kompa? Jakie błędy?
Na pracującym silniku odepnij i podepnij przeplywke
Daj znać jak chodzi w trybie awaryjnym
Ostatnio edytowane przez twin7 ; 24-04-2016 o 21:06
W trybie awaryjnym śmiga dobrze zbiera się nawet spoko reaguje na gaz jak trzeba
Oprócz wypadania zaplonow nic nie pokazuje twin7 podeslij te fotki
Edytuj posty!!!!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 27-04-2016 o 10:27