Planuje ten zakup na okres 4-5miesiecy wiec wtedy pomysle nad mocniejszym motorem
Planuje ten zakup na okres 4-5miesiecy wiec wtedy pomysle nad mocniejszym motorem
Kupujesz 7er na 5 miesięcy czy dajesz sobie czass 5 miesięcy na poszukiwania? :)
Kupuje 7mke na 5miesiecy czesto zmieniam auta
W takim razie nie ma co grymasić i trzeba brać co popadnie :)
Niektórzy przez 5 miesięcy szukają i nie znajdują odpowiedniego egzemplarza :)
No to ja mam chyba jakieś wyjątkowe szczęście.
Kupuję auto zawsze na parę miesięcy bo mi sie nudzą lub zafascynuje mnie cos innego oraz oczywiście mam kilka marzeń do spełnienia do których stale dążę ,ale zawsze udaje mi się kupić auto w zajebistym stanie .Jak już jest coś to i tak zaraz pieniądze w autko ładuję i wymieniam co potrzeba a jak czegoś nie wymienię to tego ani nie drutuję ani nie ukrywam. Jestem najgorszym klientem jak kupuje samochód jakiego można sobie wyobrazić. (HEHE) no ale tak już mam. Denerwuje mnie wszystko czego nie powinno być. Wiec mnie to akurat nie dziwi ,że kolega chce autko na kilka miesiecy. Niektórzy tak mają i sie z autem nie żenią.
Zgadzam sie w 100% z powyzsza wypowiedzia znam pare osob ktore Robi tak samo to nie jest nowe auto by jezdzic nim przez dluzszy okres a chce kupic BMW w jak najlepszym stanie by miec pewnosc ze zawsze dojade z punktu a do punktu b. wymiana Oleju i swiec to podstawa po kupnie.
No to są dwie szkoły, jedni pasjonaci danego modelu i tacy, którzy zmieniają co jakiś czas :)
Ratovnik a ile Ty masz tą e38 którą masz teraz???? Słyszałem ,że też jest teraz na sprzedaż. :)