Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Poka¿ wyniki od 21 do 26 z 26

W±tek: Kto¶ zna albo moze cos powiedziec - e38 4.4 z ³ódzkiego

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2012
    BMW
    SZUKAM
    Sk±d
    ZAWIERCIE
    gdzie¶ nie mam przekonania z gazem do V8 :)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    728i
    Sk±d
    Katowice
    Blog
    3
    Zaraz uznacie wóz za totalny szrot, kole¶ nakrêci³ filmiki i to nawet trzy ¿eby nie zadawaæ mu durnych pytañ. Z reszt± pod jednym filmikiem siê tak w³a¶nie wypowiedzia³em. Choæ fakt, faktem nie wspomnia³ kompletnie o wadach tego auta. Lewa tylna listwa w której brakuje chromu, oraz z tego co pamiêtam to pêkniête zaczepy w lewej os³onie fotela kierowcy. Ale to s± pierdo³y, totalne pierdo³y które nawet w ASO nowe kosztuj± "grosze". Fakt kolejny to taki ¿e zapala siê lampka ¿e go¶æ tak szybko sprzedaje, choæ jak mówi "trafi³a siê inna okazja". Wierzyæ czy nie wierzyæ? 50/50 moim zdaniem i tyle w temacie.

Kto¶ powiedzia³ tutaj ¿e "cos musi ukrywaæ skoro nie chce jechaæ do aso, a i tak nie ponosi on kosztów". Osoba która to powiedzia³a chyba nigdy auta nie sprzedawa³a, ja siê sporo naje¼dzi³em z klientami na stacje diagnostyczn±, a za paliwo p³aci³em ja (no bo przecie¿ blisko)..., a wiem ile potrafi wy¿³opaæ V8 o mocy prawie 300km.
    Po czym prawie zawsze s³ysza³em tekst cwaniaka "a to czy aby nie twój znajomy ten ze stacji?". Nosz qwa w dupê je*ana maæ.

Auto na zdjêciach wygl±da ok, na filmikach te¿. Silnik s³ychaæ ¿e równo pracuje i nic mu nie dolega raczej. Skrzynie te¿ zaprezentowa³.
    Z reszt±, takie biadolenie nad zdjêciami z aukcji zamiast jechaæ i zobaczyæ. Ewentualnie wróciæ tutaj i zgnoiæ go¶cia po ca³o¶ci.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar zdzichu290186
    Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    by³o E32 735 R6
    Sk±d
    GDYNIA/ ORNETA
    Co do skrzyni to niby zaprezentowa³, ale czy wirtualnie poczujemy jakiekolwiek szarpniêcia czy nieprawid³ow± pracê ?? raczej s³abo, uwa¿am, ¿e taki element jak skrzynia to dopiero mo¿na na miejscu stwierdziæ czy, rzeczywi¶cie jest ona ok.

Co do drzwi z listw± bez chromu, to ja obstawiam, ¿e by³y one wymieniane, kupione w kolorze i tyle.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2012
    BMW
    SZUKAM
    Sk±d
    ZAWIERCIE
    Cytat Zamieszczone przez grim Zobacz posta
    Zaraz uznacie wóz za totalny szrot, kole¶ nakrêci³ filmiki i to nawet trzy ¿eby nie zadawaæ mu durnych pytañ. Z reszt± pod jednym filmikiem siê tak w³a¶nie wypowiedzia³em. Choæ fakt, faktem nie wspomnia³ kompletnie o wadach tego auta. Lewa tylna listwa w której brakuje chromu, oraz z tego co pamiêtam to pêkniête zaczepy w lewej os³onie fotela kierowcy. Ale to s± pierdo³y, totalne pierdo³y które nawet w ASO nowe kosztuj± "grosze". Fakt kolejny to taki ¿e zapala siê lampka ¿e go¶æ tak szybko sprzedaje, choæ jak mówi "trafi³a siê inna okazja". Wierzyæ czy nie wierzyæ? 50/50 moim zdaniem i tyle w temacie.

Kto¶ powiedzia³ tutaj ¿e "cos musi ukrywaæ skoro nie chce jechaæ do aso, a i tak nie ponosi on kosztów". Osoba która to powiedzia³a chyba nigdy auta nie sprzedawa³a, ja siê sporo naje¼dzi³em z klientami na stacje diagnostyczn±, a za paliwo p³aci³em ja (no bo przecie¿ blisko)..., a wiem ile potrafi wy¿³opaæ V8 o mocy prawie 300km.
    Po czym prawie zawsze s³ysza³em tekst cwaniaka "a to czy aby nie twój znajomy ten ze stacji?". Nosz qwa w dupê je*ana maæ.

Auto na zdjêciach wygl±da ok, na filmikach te¿. Silnik s³ychaæ ¿e równo pracuje i nic mu nie dolega raczej. Skrzynie te¿ zaprezentowa³.
    Z reszt±, takie biadolenie nad zdjêciami z aukcji zamiast jechaæ i zobaczyæ. Ewentualnie wróciæ tutaj i zgnoiæ go¶cia po ca³o¶ci.

Bez obrazy ale jak jeste¶ naiwny to je¼dzi³e¶ za swoje... Stacja diagnostyczna zawsze daje kwit na potwierdzenie badania i ¿e wszystko albo i nie z autem OK, i nie ma tutaj powiedzeñ "znajomy itp"
    a te jego filmiki to se mo¿e wsadziæ, bo nawet przez miesi±c u¿ytkowania mo¿e dopiero wyj¶æ co z autem jest naprawdê. Od dzis pewnie bêdziemy sprawdzali silnik i skrzynie na filmikach hihi... Wiec sory ale irytujesz mnie tymi postami !!!

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2013
    BMW
    e46
    Sk±d
    BIA£Ystok
    Trochê od¶wie¿am. Kupi³ kolega ten samochód?

Vip Vip
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    ex 740iA '97, e46 320d '03, e61 535d '06, e46 320d '04, teraz e61 535d '04 Stage 3
    Sk±d
    £ód¼

Cytat Zamieszczone przez dmisieekk Zobacz posta
    Bez obrazy ale jak jeste¶ naiwny to je¼dzi³e¶ za swoje... Stacja diagnostyczna zawsze daje kwit na potwierdzenie badania i ¿e wszystko albo i nie z autem OK, i nie ma tutaj powiedzeñ "znajomy itp"
    a te jego filmiki to se mo¿e wsadziæ, bo nawet przez miesi±c u¿ytkowania mo¿e dopiero wyj¶æ co z autem jest naprawdê. Od dzis pewnie bêdziemy sprawdzali silnik i skrzynie na filmikach hihi... Wiec sory ale irytujesz mnie tymi postami !!!
    Tylko pomy¶l te¿ o tym ¿e w aucie za 25k równie¿ mo¿e co¶ wyj¶æ po miesi±cu. Po takim miesi±cu wola³bym byæ po kupnie auta za 12k bo zawsze mam 13k na naprawy w stosunku do dro¿szego.
    Facet przynajmniej chce pokazaæ w jaki¶ sposób ¿e jest ok. Dla mnie to jest na wielki plus, bo inny maj± tak naprawdê wszystko w dupie i powie Ci ¿e jest wszystko w 100% w porz±dku.
    Ostatnio jedno co zauwa¿y³em przegl±daj±c Allegro i nawet ogl±daj±c na ¿ywo dwa e38. Za mniejsz± cenê mo¿na kupiæ co¶ du¿o fajniejszego i mieæ ¶wiadomo¶æ ¿e zawsze co¶ dziêki temu zostaje w kieszeni na naprawy.

Podobne w±tki

1. [E38] Zdjêcia ma³o mówi±. Kto¶ zna tego longa, albo wie co¶ wiêcej?
    Przez ratovnik w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 19
    Ostatni post / autor: 02-11-2013, 20:39
  2. [E32] 735i LONG z Lubelskigo moze kto¶ zna ... ??
    Przez krzysparco w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 12-12-2012, 21:52
  3. Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 27-10-2009, 15:38
  4. Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 16-10-2009, 10:38

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •