Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1743

Wątek: Warszawskie spoty 7er.pl

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    BMW
    e243164gt
    Blog
    14
    Oczywiście, nie ma problemu.
    Hasło wymyślił Wojtek D, bodajże na zlocie w 2009.
    I w jego myśl, jak dla mnie rzecz jasna, na spot/zlot 7er można przybyć czym kto dysponuje, bo to z ludźmi rozmawiasz o autach (i nie tylko), a nie z autami o ludziach.
    Naturalnie, im więcej serii7 na takim spocie tym lepiej, ale nawet gdyby na wspomniane 10 aut przyjechało jedno 7er to wg mnie warto i jest sens robić takie spoty.
    To ludzie tworzą atmosferę i to bez znaczenia na serię, model czy markę pojazdu jakim się poruszają.
    Z tego powodu w mojej opinii nie ma o co kruszyć kopii, jeżeli nawet ktoś przyjechałby Daewoo Tico, X6, e36, Wigry3 czy wierzchem.

Doświadczony Użytkownik Awatar MC1
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Widzę że się temat rozwinął że ho ho ho....a więc moje zdanie napiszę. Koledzy jak można mówić że to nie ma znaczenia czym się przyjeżdża na spota pod tytułem "Warszawskie spoty 7er.pl"....Zadaniem stworzenia tego wątku było organizowanie spotów na które przyjeżdżają Siudemy i tylko Siudemy (oczywiście okazjonalne przyjazdy innymi furami jak najbardziej mogą być....prawda Mario i Paweł) natomiast ja myślę że jak by do nas miały przyjeżdżać inne samochody to sens tworzenia naszego wątku i spotów mijał by się z celem i moglibyśmy jeździć na spoty Bkw i tam się spotykać. Nie mam ochoty patrzeć na E 36 czy E 34 tylko na E 32 E 38 E 65 no i ewentualnie eFy. I nie chodzi mi o atmosferę że jest lepsza czy gorsza tylko o samochody na które chcę patrzeć. Gdyby było mi to obojętne to jeździłbym na Bkw i już. Podsumowując 7er to 7er i już :-))))
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.