Yaro a może następnym razem zaprośmy kolegów na jakiś parking podziemny na Ursynowie ;D Np. pod Leclerkiem :P
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"
Hej! Oczywiście, że jest tam parking podziemny. Wjazd znajduje się od ulicy Perkuna. Jeśli chodzi o spoty w tym miejscu, to nikt nie odkrył ameryki :-D W chłodniejsze lub deszczowe dni dochodziło tam do cyklicznych spotkań m.in. Youngtimer Warsaw.
Juz zacząłem sie zastanawiać czy przypadkiem go nie zakopali ;D
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
Panowie, nie linczować mnie :-) Kolega z pracy mnie wkręcił, że często jest tam w tesco i nie widział żadnego podziemnego parkingu. Mea culpa :-)
Borowik, jak chcesz się dopisać do listy to dawaj.
Poniżej zamieszczam listę chętnych na regularne spoty. Dopisywać się, kto jeszcze tego nie zrobił.
1. Mc1
2. Patromierz
3. Yaro
4. Pawel'88
5. Chiken
6. mario80
Pisząc - "regularne spoty", mam na myśli częstotliwość spotkań raz na miesiąc. Wydaje mi się, że tak będzie optymalnie, ale czekam na Wasze zdanie w tym temacie. I oczywiście pewnie sezon zimowy będzie się rządził swoimi prawami, bo wiele 7er (z tego co się zorientowałem) zapada w sen zimowy :-) W każdym bądź razie moja nie idzie spać, więc ja mogę spotykać się też w zimę.
Ostatnio edytowane przez Yaro ; 26-11-2013 o 09:35