Jak na razie pada i nie wiem czy od tej 19 przestanie :P Może od razu załóżmy gdzie się przemieścimy? Bo np ktoś się spóźni i dupa - nie będzie wiedział gdzie jechać bo reszta już wybyła pod zadaszone miejsce :)
Jak na razie pada i nie wiem czy od tej 19 przestanie :P Może od razu załóżmy gdzie się przemieścimy? Bo np ktoś się spóźni i dupa - nie będzie wiedział gdzie jechać bo reszta już wybyła pod zadaszone miejsce :)
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"
Patryk, nie kombinujmy bo może ktoś nie doczyta Twojego posta, przyjedzie pod stadion i się "lekko" zdenerwuje. Takie jest moje zdanie, aczkolwiek niech się wypowiedzą inni, mi to w sumie rybka gdzie się z Wami spotkam :-)
Panowie, bierzemy parasole :-)
A tak na marginesie, to w którym miejscu się spotykamy, a w szczególności którą ulicą trzeba jechać żeby zjechać na miejsce spotkania?
Ostatnio edytowane przez Yaro ; 13-11-2013 o 15:07
Yaro, lecisz Wybrzeżem Szczecińskim (na północ) i za stadionem skręcasz w prawo w ulicę Siwca. Jakieś 400 metrów (jakoś tak) lekko pod górkę i z górki już na parking ze żwirkiem :-) to tak obrazowo :-D
Powinno nie padać koło 19.00 (mam nadzieję)
Też jestem za tym żeby na pierwszy raz nie kombinować. Zjedziemy się pod Narodowy tam się pogada, pomyślimy co i jak. Na następne razy będziemy się już znać (numerami tel się powymieniamy) i wtedy będziemy mogli się nawet z trasy naprowadzać gdzie i co. Takie moje zdanie....
Można też od Targowej wjechać w ul. Sokolą na wysokości mniej więcej Zielenieckiej jadąc w stronę Wschodniego to w lewo na pierwszych światłach za Zieleniecką.
Ostatnio edytowane przez MC1 ; 13-11-2013 o 16:34
Dla zainteresowanych - spot się odbył. Wszyscy "zadeklarowani" :-) przybyli na miejsce. Poznaliśmy się, pogadaliśmy, pośmialiśmy uważam, że było nieźle.
Czyli można ....
Niedługo wrzucimy fotki. A tymczasem dalej czekamy na dopisywanie się do listy chętnych na regularne spoty (wraz z krótkim zdaniem które dni Wam najbardziej pasują).
Aktualna lista chętnych:
1. Mc1
2. Patromierz
3. Yaro
4. Pawel'88
5. Chiken
6. mario80
Koledzy i koleżanki,dopisujcie się.
Ostatnio edytowane przez Yaro ; 14-11-2013 o 15:40
Tak były cztery Bestie na pierwszy raz może być. A co do spota to było fajnie, trochę po 2 godzinach zaczęło piz.....ć jak w K.........nie będę pisał gdzie bo ktoś się jeszcze obrazi. Czekamy na więcej chętnych, tyle osób z Wawy pisze posty na forum a jak na spota to mało nas....
Kiedy kolejne spociwo?
Spoko, 27.11 może jak najbardziej być!
A w ostatnią środę było naprawdę bardzo miło i przegląd modeli z prawie ostatnich 20 lat :-) Tak, jak pisał Maciek, trochę nas tylko przewiało po 2,5 godz. stania :-)
Yaro, a gdzie zdjęcia z ostatniego spotu??? Dało się coś wybrać?? :-D
Właśnie przeglądam, nie bardzo miałem wcześniej czas, myślę, że jutro lub pojutrze coś się pojawi :-)