Siemka,
może zrobimy jakiś mały spocik 7er w Warszawie? Może być parking pod Arkadią czy Galerią Mokotów. Możemy spotkać się np. 7 w czwartek o powiedzmy 19. Ktoś byłby chętny?
Siemka,
może zrobimy jakiś mały spocik 7er w Warszawie? Może być parking pod Arkadią czy Galerią Mokotów. Możemy spotkać się np. 7 w czwartek o powiedzmy 19. Ktoś byłby chętny?
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"
Jak nie będzie padać i skończę pracę o czasie, to może dałbym radę się pojawić! :-)
Ja tez bym wpadł pod Arkadie
Termin luźny więc zawsze możemy godzinkę w jedną bądź drugą przesunąć. Może ktoś jeszcze się dołączy? ;)
A tak w ogóle to jest już temat dotyczący spotów w WuWua :]
http://7er.pl/showthread.php/32481-C...ie-Spoty/page7
spoty bmw klub warszawa to jedno a zacne pomysły i inicjowanie spotów 7er to drugie.!
szkoda że nie ma mnie w warszawie bo bym na pewno wpadł. ale wam kibicuje telepatycznie!!
Właśnie! Szkoda, że już praktycznie skończył się sezon (niektórzy pewnie odstawili już auta na zimowy sen :-)), ale w przyszłym roku można by pomyśleć o cyklicznych spotach 7er w Wawie. Przejazd przynajmniej kilkunastu 7 po centrum mógłby robić wrażenie :-D
Powiem tak - pomysły fajne, ale gorzej z wykonaniem. Mi jeśli pozwoliłby czas (i ilość benzyny w baku :P) to mogę brać udział we wszystkim :) Bkw nie przypadło mi osobiście do gustu :P Zebranie kilku 7'ek to już coś, nie mówię o kilkunastu bo to w sumie nie wykonywalne. Fajnie jakby się z 5 aut zebrało teraz :) Wstępnie - czwartek, uznajmy 18:30-19 :)
Kurde szkoda, że w czwartek...bo nie dam rady :-(