Dooopa, bendyks w rozruszniku kończy się i zawiesza. Auto zostaje u mechanika. Szit
Muszę sobie odpuścić spota
Dooopa, bendyks w rozruszniku kończy się i zawiesza. Auto zostaje u mechanika. Szit
Muszę sobie odpuścić spota
paaada, ja nie wiem czy sie wyrobie, ale moze jednak arkadiaa:) tam sucho bedzie i spokojnie ....
Gdzieś pod dachem najlepiej
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Moje zdanie znacie :D
W Arkadii zawsze cicho i spokojnie... :)
Ostatnio edytowane przez Pawel'88 ; 28-05-2014 o 18:57
Koledzy musimy coś ustalić na stałe bo robi się bałagan, nie chcę się rządzić ale kiedy decyzje podejmuje kilka osób to zawsze tak wyjdzie że jeden chce to a drugi tamto...... U mnie nie pada ale jak się tak boicie deszczu to Tesco przy Fieldorfa też może być tylko nie wiem co to za problem podlecieć na Stadion i potem pojechać razem do Tesco......chyba lubimy jezdzić swoimi Bumami!!!!!!
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Zróbmy tak jak napisałem wyżej - pojedźmy pod Stadion na 20 i stamtąd polecimy pod jakiś dach (pewnie tym razem na Tesco).
Następnym razem będziemy robić listę i każdy w nawiasie będzie pisał jakie miejsce awaryjne mu pasuje (pod dachem) na wypadek gdyby była zła pogoda na zewnątrz. Oczywiście większością głosów zadecydujemy. Póki co - zakładać kurtki, grzać fury i pod Stadion. Joł
Edit. Dobra ustawmy się na Tesco od razu o 20.