Przepraszam że się nie pojawiłem ale maj jest bardzo ciężkim miesiącem w gastronomi. w tygodniu dużo rooty, a do tego weekendy robimy komunie. Następnym razem na pewno się spotkamy.
Przepraszam że się nie pojawiłem ale maj jest bardzo ciężkim miesiącem w gastronomi. w tygodniu dużo rooty, a do tego weekendy robimy komunie. Następnym razem na pewno się spotkamy.
I jak bylo, kac puscil?;)
Sent from my iPad using Tapatalk
Więc.....niedziela była w miarę dobra chociaż coś tam było czuć że się wypiło. Ilości nie były jakieś duże ale alkohol dostępny w lokalach jest marnej jakości i to dlatego były takie odczucia.....A sam spot bardzo udany w sumie nie mogło być inaczej....popite pojedzone pogadane i o to chodzi ;-).
A teraz info dotyczące spotu majowego......
Robimy spota w tą środę tj. 14.05.2014r. godzina 19 bądź 20, miejsce najlepiej by było pod Narodowym ale pogoda ma być marna więc alternatywą może być "ulubione" Tesco na Fieldorfa. Robimy listę chętnych i w środę zdecydujemy co i jak.....
1. MC1
2.
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
...albo zajebisty poziom H na Arkadii ;)
1. MC1
2. Pawel'88
Ja będę mógł dobić dopiero około 21, więc nie wiem czy jest sens, więc niestety tym razem muszę odpuścić :-(
Ja moge podjechać po 20 ale glosuje na Arkadie poziom H. Idealne miejsce. Yaro to podjedz po 21.
1. MC1
2. Pawel'88
3. Szatann
No to zróbmy o 20 i Jarek wpadaj godzinę później
Spoko, zobaczę jak się tam z czasem wyrobię, ale jakby co, to niestety przyjadę mondeo
Obiecuje tym razem się pojawię
1. MC1
2. Pawel'88
3. Szatann
4. BAJA
Edytuj posty!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 19-05-2014 o 19:14
1. MC1
2. Pawel'88
3. Szatann
4. BAJA
5. Yaro (dawaj nawet tym mondełem)