Co tu dużo mówić niedziela jest o wiele bardziej ludzkim terminem na spota zwłaszcza że soli nie ma już na drogach :-)
Co tu dużo mówić niedziela jest o wiele bardziej ludzkim terminem na spota zwłaszcza że soli nie ma już na drogach :-)
7er
Może coś wcześniej niż 23 marca.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Sorki za OT ale może ktoś się jutro wybiera ?
https://www.facebook.com/YoungtimerWarsaw
Można by jakoś na kilka 7-er się pojawić.
" Bóg dał nam nogi abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie "
Na YT może podjadę jak będę miał dzień wolny.
Co do spota w marcu. Ja byłbym standardowo za terminem w środku miesiąca czyli np. 12 marca (środa).
Weźmy pod uwagę też to, że lada chwila zrobi się ciepło to będziemy organizować spoty co 2 tys - na chwile obecną przy chłodniejszych warunkach spotykamy się raz w miesiącu.
Wydaje mi się ze 12 marca jest odpowiednia data, tylko trzeba ustalić miejsce. Może jakieś propozycje?
Ok koledzy to jako stały bywalec Naszych Spotów pozwolę sobie coś zaproponować. Co myślicie o czwartku 13.02.2014r godz 20.00 Stadion Narodowy....? Już pokrótce tłumaczę dlaczego czwartek a nie środa. Wiem że nie każdy lubi ale ja akurat bardzo lubię oglądać mecze szczególnie jeżeli jest to piłka na najwyższym poziomie a środy to dni meczowe ligi mistrzów i nie ukrywam że chciałbym w środę obejrzeć meczyk a z Wami spotkać się z przyjemnością w czwartek. Wypowiedzcie się co myślicie, mam nadzieję że czwartkowy termin będzie Wam pasował no chyba że ktoś ma jakieś inne propozycje....będziemy negocjować ;-)
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Jestem za czwartkiem, z tych samych powodów.
Panowie, jeśli zdrówko mi pozwoli to wbijam chętnie. Niestety, do tego czasu nie odświeżę 7er z zewnątrz :( Walka z rudą i odświeżenie lakieru to trochę dłuższy temat...
Może być czwartek
wysłane z mojego fona za pomocą Tapatalk 2
Ostatnio edytowane przez emilyo ; 01-03-2014 o 16:24
Emilyo nic się nie przejmuj rudą tylko przyjeżdżaj, czas na błysk lakieru przyjdzie wiosną......
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Tak myślę, że w końcu fajnie będzie poznać zacne grono, zawiesić oko na naszych niuniach.
Wezmę statyw i aparat, to trochę fotek ustrzelimy...
Dzisiaj mój ośmioletni synek wrócił z ferii i widziałem jak mu japka się cieszy na widok buni
... umówiliśmy się, że za tydzień pomaga mi czyścić wnętrze...
wysłane z mojego fona za pomocą Tapatalk 2