Mi pasuje bardziej tesco na gocławiu bo bliżej :P ale w ostateczności i akradia może być bo trasa szybkiego ruchu też jest :)
Mi pasuje bardziej tesco na gocławiu bo bliżej :P ale w ostateczności i akradia może być bo trasa szybkiego ruchu też jest :)
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"
Więc czekamy na propozycje od zaawansowanych spotowiczow na propozycje miejsca następnego spotkania.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Poczekajmy aż główny organizator Yaro tu wpadnie i napisze wypracowanie co do spotu![]()
Paweł, nie zapominaj, że to Patryk rozpoczął ten wątek, więc nie wiem czy się nie obrazi, że Yaro jest nazywany głównym organizatorem ;-)
Ja jestem za Tesco, bo to spoko miejscówka, choć blisko nie mam. Arkadia również może być, ale od czasu do czasu, bo większość ma daleko.
A tak naprawdę, to już nie mogę się doczekać dobrej i ciepłej pogody, żebyśmy przenieśli się na narodowy, bo tam to dopiero jest fajnie się spotkać :-)
Jestem pewny, że Jarek będzie za Tesco na Gocławiu ;-)
Aż tak się stęskniłeś za moimi wypocinami ?
Koledzy, na razie póki zimno, wybieramy albo Arkadię albo Tesco przy Fieldorfa, a ponieważ ostatnio było w Arkadii - więc proponuję ... Tesco przy Fieldorfa
Nowych kolegów witamy i cieszymy mordki, że macie ochotę przyjechać :-)
Co do godziny... Mariusz, godz. 20 jest lepsza jeśli chodzi o dojazd, ale weź pod uwagę czas trwania spotów, być może nie każdy będzie mógł wrócić koło 23 do domu. W tej kwestii niech się też wypowiedzą inni, ja jestem za...przynajmniej zdążę po pracy zjeść obiad:-)
Ostatnio edytowane przez Yaro ; 30-01-2014 o 13:27
no to bede mial kawalek drogi :/...
Widzę, że jesteś z Pruszkowa a stamtąd też dojeżdża do nas kolega Borowik. Jeśli się zadeklaruje na spot to będziesz mógł się z nim zgadać i wpadniecie na 2 siódemy.
spoko.. jakos damy rade... ;)