oooo.. i teraz wszystko jasne :)..... a moze Blue City... albo Reduta... maja podziemne...
oooo.. i teraz wszystko jasne :)..... a moze Blue City... albo Reduta... maja podziemne...
Ha ha widzę że każdy ciągnie spota w swoją stronę.....Nie chcę za bardzo rządzić sam bo to nasze spoty i o miejscówce trzeba jeszcze pogadać.....Ja jestem za Fieldorfa :-D
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Bemowo wydaje się rozsądnym wyborem, po raz pierwszy pojawię sie na spocie.
ja rowniez bede poraz pierwszy na takim spocie... wiec prosze o wyrozumiałość jesli zadam glupie pytanie ;)
Koledzy a to przepraszam.....To może tak po krótce. Stanie na "świeżym" powietrzu przy -10 stopniach i wietrze to nic przyjemnego (wszyscy wiemy to z życia zapewne), poza tym miejscówka ciemna i bez szału....W zimie spoty najlepsze są w garażach podziemnych centrów handlowych bo na głowę nie leci a i temperatura jest znośna i fajnie oświetlona. Na wiosnę i lato zapewne przeniesiemy się pod Narodowy ale póki co trzeba się chować przed zimnem :-D
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
wiec trzeba jakis kompromis obrać ... wypiszmy kilka propozycji i zrobmy glowsowanie.. bedzie sprawiedliwiej... :)
Mi wszystko jedno, ale jesli mam wybierać to Arkadia lub Tesco na Gocławiu, bo miejscówki sprawdzone.
W Arkadii mamy dobre miejsce bez szumu. W Tesco aż takiej dużej rotacji ludzi też nie ma więc luz.
Mi pasuje bardziej tesco na gocławiu bo bliżej :P ale w ostateczności i akradia może być bo trasa szybkiego ruchu też jest :)
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"
Więc czekamy na propozycje od zaawansowanych spotowiczow na propozycje miejsca następnego spotkania.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Poczekajmy aż główny organizator Yaro tu wpadnie i napisze wypracowanie co do spotu![]()