-
Zaawansowany Użytkownik
misiek bo tam jest zrobiony sub w formie skrzynek z tego co widze i tylko scianka jest postawiona przed tym moim zdaniem hala straszna a po drugie pewno mu w basreflexie dali do bagarznika skrzynie i mozesz zapomnic o glebokim basie tylko tepy wytlumiony dzwiek i drzenie bedziesz czul jak nie pocieli auta to musi byc bandpass nie ma innej opcji. ja tak mysle ze cos kombinuja bo u nas gosc co chowa ludzi pod ziemie wsadzil za 5 tys suba do e38 i tak mu wali ze jest problem z wysiedzeniem zakladal w tej firmie co ja teraz robie, ale ja chce dodac basu i miec ladny dzwiek a nie orgie niskotonowa i druga sprawa taka jak ty kasa tzn ja bym i z 20 tys wsadzil ale mam skarbnika w domu co mi nie pozwoli i chwala mu za to (czyt zona). misiek jak bedziesz w polsce i bedziesz lecial przez katowice albo oklice to zglos tu to i sie spotkamy pokaze ci czy za 1300 zl mozna cos zrobic z basem czy tez hala ja mam osobiscie nadzieje ze cos mi to da, teoretycznie powinno byc super a praktyka - sie okaze. ogolnie temat taniego suba w e38 jest bardzo ciezki bardzooo.
Uprawnienia umieszczania postów